Ticketmaster Resale - lippujen jälleenmyynti

Lipun jälleenmyynti

Suunnitelmat muuttuvat, me ymmärrämme sen.

Jos fani ei pääsekään tapahtumaan, hän voi myydä lippunsa Ticketmasterin verkkokaupassa toiselle fanille. 

Lipun jälleenmyynti on turvallista, helppoa ja lainmukaista. 

 

Lipun jälleenmyynti ja ostaminen on turvallista

Olemme sitoutuneita siihen, että yhdistämme fanit rakastamiinsa tapahtumiin. Lippujen jälleenmyynti mahdollistaa sen, että fani voi kattaa ostamansa lipun hinnan ja samalla antaa mahdollisuuden toiselle osallistua tapahtumaan, jos hän ei pääsekään paikalle.

Tavoitteemme on lopettaa huijaukset ja sekavat jälkimarkkinat. Kaikki lipputyypit, mukaan lukien Resale-liput, listautuvat Ticketmaster Suomen verkkokauppaan. Lipunostaja saa saman turvan ja palvelun riippumatta lipputyypistä.

Lipun jälleenmyynti on yksinkertaista. Kun fani haluaa jälleenmyydä lippunsa, hän kirjautuu Ticketmaster-käyttäjätililleen ja klikkaa ”Myy”. Tiedämme lipun alkuperäisen ostohinnan ja varmistamme, että lippu jälleenmyydään samaan tai alempaan hintaan. Lippu listautuu Ticketmasterin verkkokauppaan ja on taas fanien ostettavissa.

 

70 % faneista sanoo, että ostaisi jälleenmyyntilipun.

69 % prosenttia sanoo, että käyttäisi jälleenmyyntiominaisuutta, jos ei itse pääsisikään tapahtumaan. 

[Lähde: Ticketmaster Brand Tracker]

Hyödyt faneille

  • TurvallisuusTarkistamme ja hyväksymme kaikki jälleenmyyntiliput. Tämä mahdollistaa faneille turvallisen osto- ja myyntialustan, jolla ei tarvitse pelätä huijauksia. 
  • Joustavuus Jos suunnitelmat muuttuvat, fani saa mahdollisuuden saada takaisin lippurahansa. Samalla toiselle fanille tarjoutuu mahdollisuus osallistua!
  • Järkevä hinnoittelu – Jälleenmyynti on fanille maksutonta. Järjestelmämme ehdottaa jälleenmyyntilipun hinnaksi alkuperäistä hintaa. Halutessaan sen voi myydä 20 % korkeammalla hinnalla tai alkuperäistä halvemmalla hinnalla. 

Hyödyt tapahtumajärjestäjälle

  • Yksi myyntialusta – Fanit näkevät kaikki lippuvaihtoehdot yhdessä paikassa, mikä lisää valinnanvaraa ja yksinkertaistaa asiakaskokemusta.
  • Täysi tapahtuma – Fani, joka ei pääsekään tapahtumaan, ei jätä penkkiä täyttämättä vaan myy lipun fanille, joka pääsee rakastamaansa tapahtumaan. 
  • Aidot ja turvalliset liput – Kun kaikki liput ostetaan samalta alustalta, järjestäjän ei tarvitse selvittää ongelmatilanteita toissijaisten markkinapaikkojen kautta myytyjen lippujen kanssa. 

 

Miten lippujen jälleenmyynti toimii?

Valitse Ticketmasterin verkkokaupan käyttäjätililläsi lippu, jonka haluat myydä.

Järjestelmämme ehdottaa jälleenmyyntilipun hinnaksi alkuperäistä hintaa. Halutessaan sen voi myydä 20 % korkeammalla hinnalla tai alkuperäistä halvemmalla hinnalla. 

Vahvista lipun jälleenmyynti. 

Lippusi on nyt ostettavissa Ticketmasterin verkkokaupasta!

Kun lippusi on myyty, siirrämme sen automaattisesti ostajalle ja saat maksun tilillesi 10 pankkipäivän kuluessa.

Tietoa kuluttajille

Resale-ominaisuuden mahdollistama lippujen jälleenmyynti vaihtelee tapahtumittain tapahtumajärjestäjästä ja teknisistä ominaisuuksista riippuen. Lippujen jälleenmyynnin ollessa saatavilla tapahtumaan, johon olet ostanut digitaalisen lipun, se on selvästi merkitty käyttäjätilillesi ostamiesi lippujen yhteydessä.

Lippujen jälleenmyynti on saatavilla vain digitaalisiin lippuihin Ticketmasterin mobiiliapplikaatiossa tai osoitteessa ticketmaster.fi.

Onko sinulla kysymyksiä?

Viimeisimmät uutiset