Kauttamme tavoitat kohderyhmäsi

Tavoita enemmän faneja hyödyntämällä big datamme ja huipputeknologiamme voimaa. Loppuunmyyty tapahtuma on myös meidän tavoitteemme, joten älykkään markkinoinnin jatkuva kehittäminen on tekemisemme keskiössä.

Datan hyödyntäminen markkinoinnissa

Hyödy valtavasta kansainvälisestä datastamme. Me varmistamme tietoturvan ja markkinointisuostumuksen kaikilta.

Ohjelmallinen mainonta

Kohdennamme faneille mainoksia tapahtumista, jotka heitä kiinnostavat. Tarjoamme uniikkia ohjelmallista mainontaa markkinoidaksemme tapahtumaanne oikealle kohderyhmälle.

Tavoita oikeat ihmiset oikeissa kanavissa oikeaan aikaan. Hyödynnämme markkinoinnin automaatiota ja Predictive Intelligence -menetelmää löytääksemme tapahtumallesi täydellisen kohderyhmän. 

Löydä oikea kohderyhmä

Teemme datan analysoinnin helpoksi. Asiantuntijamme luovat tapahtumienne datasta selkeää ja visuaalisesti helppolukuista statistiikkaa, jonka avulla kohdentamisesta saadaan paras teho irti niin meidän kuin teidänkin kampanjoissa.

Jaa sisältöäsi kanavissamme

Näy ja kuulu kanavissamme. Kauttamme jaat sisältöäsi meidän sosiaalisessa mediassa, blogissa ja monissa muissa kanavissa.

 

Sinun datasi

Tutki ja analysoi dataasi helposti, seuraa kampanjoiden kautta syntyneitä konversioita ja seuraa lipunmyyntiraportteja aina kun haluat. Ymmärrämme, että datasi on elintärkeää bisneksellesi.

Tietoturva

Varmistamme datan asianmukaisen säilytyksen ja käsittelyn EU:n tietosuojadirektiivin mukaisesti. Hoidamme puolestasi datan hallinnoinnin ja markkinointiluvan keräämisen lipunostajilta.

Tarjoamme kehittyneitä markkinointiratkaisuja  tapahtumien markkinointiin.