Teknologiayritys Wolt ja maailman suurin lipunvälittäjä Ticketmaster yhdistävät voimansa palvelussa, jossa asiakkaiden on mahdollista tilata Blockfest-rannekkeet kotiinkuljetettuna.

Festarirannekkeiden toimitus on Woltille merkittävä uusi aluevaltaus, joka tekee festareille valmistautumisesta entistä helpompaa ja sujuvampaa. Uusi tapa toimittaa festariranneke kävijälle on niin ikään Ticketmasterille merkittävä askel kohti yhä palvelempaa lipunvälitystä ja asiakaskokemusta.

Olemme erittäin innoissamme tulevasta yhteistyöstä Blockfestin ja Woltin kanssa. On mahtavaa, että voimme maailman johtavana lipunvälittäjänä olla mahdollistamassa edistyksellistä ja innovatiivista palvelua asiakkaille, ja näin tehdä heidän tapahtumakokemuksesta entistä sujuvampi. Kolmen vahvan brändin – Blockfestin, Woltin ja Ticketmasterin – yhteistyö nostaa festivaalikokemuksen uudelle tasolle,

summaa Ticketmasterin Key Account Manager Juuso Isoviita.

Festarirannekkeiden kotiinkuljetukselle on kysyntää

Asiakkaat, jotka ovat valinneet vain Ticketmasterilla saatavilla olevan Wolt-lipputyypin, voivat tilata Blockfest-rannekkeensa suoraan kotiovelle tai noutaa ne lähimmästä Wolt Marketista. Tämä tarkoittaa, että jonottaminen rannekkeiden saamiseksi jää historiaan.

Wolt Suomen maajohtaja Joel Järvisen mukaan festivaalirannekkeiden kotiinkuljetuksille on ollut paljon kysyntää:

Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tuomaan lisäarvoa palveluumme. Festarirannekkeiden ja konserttilippujen kotiinkuljetukselle on ollut paljon kysyntää, ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – nauttimaan festareista ilman ylimääräistä stressiä,

Järvinen sanoo.

Blockfestien markkinointipäällikkö Jenna-Juulia Rekiö kertoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta tarjota festarikävijöille täysin uudentyyppinen palvelu.

Yhteistyö Woltin kanssa on osa jatkuvaa sitoutumistamme asiakaskokemuksen kehittämiseen ja antaa meille mahdollisuuden tarjota kävijöillemme enemmän vaihtoehtoja. Rannekkeiden kotiinkuljetus on ollut erittäin toivottu palvelu, ja olemmekin innokkaita kuulemaan, mitä mieltä ihmiset ovat tästä uudesta konseptista,

Rekiö kertoo.

Rannekkeet kotiovelle ja Wolt Marketeihin

Blockfest järjestetään Tampereella 16.-17.8 ja Wolt-lipputyypin festarilippuja myydään 25.6- 26.7. Festarikävijät voivat vaihtaa Wolt-lipputyypin rannekkeet ennakkoon 1.8. alkaen kaikissa Wolt Marketeissa* paikanpäällä tai tilaamalla rannekkeen kotiovelle toimitettuna.

Tilatessa rannekkeen ruokaostosten mukana, ei tästä koidu lisäkustannuksia. Erityisesti palvelu hyödyttää niitä festarikävijöitä, jotka saapuvat Blockfesteille toiselta paikkakunnalta. Rannekkeen voi vaihtaa esimerkiksi Oulun Wolt Marketissa ennakkoon ilman jonoja, ennen kuin matkustaa festaripäivänä Tampereelle.

*Wolt Market toimii seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Joensuu, Seinäjoki, Vaasa, Lahti, Pori ja Oulu.

  • Osta Blockfest-liput Wolt-toimituksella täältä.
  • Lue tarkemmat ohjeet Blockfestin Wolt-lipputyypin ostoon ja rannekkeen lunaustukseen täältä.
Wolt x Ticketmaster - Blockfest-rannekkeen ostaminen kotiinkuljetuksella tai noudolla

Lisätietoja:

Wolt: Tessa Tammivaara, Communication Specialist, [email protected]
Ticketmaster: Juuso Isoviita, Key Account Manager, [email protected]
Blockfest: Jenna-Juulia Rekiö, Markkinointipäällikkö, [email protected]


Haluatko myydä liput tapahtumaasi kanssamme? Ota yhteyttä.