Esport Honka vahvistaa digitaalista lipunmyynnin asiakaskokemusta aloittamalla lipunvälitysyhteistyön Ticketmaster Suomen kanssa. Espoolainen Veikkausliigan jalkapallojoukkue pelaa kotiottelunsa Tapiolan Urheilupuistossa.

Viime kauden pronssimitalistit lähtevät innolla tulevaa kautta ja europelejä kohti yhdessä uuden lipunvälittäjän kanssa.

Esport Honka painotti lipunvälityskumppanin valinnassa digitaalisia ratkaisuja. Tarjoamme Esport Hongan käyttöön asiakaslähtöiset digitaaliset lipunmyynnin ratkaisut – luotettava ja helppokäyttöinen lipunmyyntialusta, digitaalisten lippujen siirto ja jälleenmyynti sekä monipuoliset digitaaliset maksutavat tukevat joukkueen tavoitteita paremman digitaalisen asiakaskokemuksen tarjoamisessa espoolaiselle futisyleisölle. Tarjoamme Esport Hongalle myös edellytykset digitaalisten kausikorttien hallintaan ja kehitykseen.

Meille Esportissa ja Hongassa on ensiarvoisen tärkeää, että saadaan käytännön asiat mm. järjestelmien kanssa toimimaan mutkattomasti sekä ennen kaikkea se, että asiakaskokemus lippuja ja kausikortteja hankkiessa olisi mahdollisimman sujuva ja onnistunut. Tähän uskomme pääsevämme entistä tehokkaammin uuden yhteistyön myötä, joka on ollut jo ensimetreillä erittäin mieluisaa,” Esportin markkinointijohtaja Kai Vilponen iloitsee.

Lähtökohdat kohti uutta ovat loistavat!

Vilponen sanoo.
Esport Honka pelaa kotiottelunsa Tapiolan Urheilupuistossa Espoossa.
Esport Honka pelaa kotiottelunsa Tapiolan Urheilupuistossa Espoossa.

Esport Honka on noussut kestomenestyjäksi Veikkausliigassa ja sen junioripolku luo jatkuvasti huippupelaajia suomen pelaajamarkkinoille. Ticketmasterilla on sekä Suomessa että myös kansainvälisesti mittava kokemus urheilun ja jalkapallon lipunvälityksestä ja markkinoinnista. Tuomme osaamisemme ja kokemuksemme niin nykyisen kuin tulevankin uuden stadionin käyttöön, ja pystymme toteuttamaan Esport Hongan vaativimmatkin toiveet huippuluokan teknologiamme avulla,” Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta kertoo.

Meille on todella suuri ilo ja kunnia päästä yhteistyöhän Esport Hongan kanssa,

Lehtoranta iloitsee.

Esport Hongan 2023 kausikortit sekä Liigacupin otteluliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterilla.

Liigacupin ottelut alkavat tammikuussa 2023. Honka pelaa IFK Mariehamnia vastaan Esport Arenalla lauantaina 21.1. klo 14.00.


Haluatko myydä tapahtumasi liput Ticketmasterin kanssa? Ota yhteyttä.