Ticketmaster Suomi ja Jokerit ovat allekirjoittaneet sopimuksen Jokereiden lipunmyynnin hoitamisesta. Sopimus kattaa Jokereiden kausikorttien sekä ottelulippujen myynnin niin Keravan kuin Helsingin jäähalleihin. Kausikorttien myynti alkaa Ticketmasterilla 1.6.2023.

– Ticketmaster ja sen edeltäjä Lippupalvelu ovat olleet jo aiemmin Jokereiden lipunmyynnin kumppani vuosien ajan. Olemme iloisia, että voimme tarjota Jokereille ja heidän kannattajilleen jatkossakin kaiken mittavan osaamisemme ja kokemuksemme lipunvälityspalvelusta sekä markkinointiteknologiasta. Tunnemme urheilun ja erityisesti jääkiekon sekä Jokerien lipunostajat läpikotaisin. Meillä on osaamista palvella niin lipunostajia kuin joukkuettakin ammattitaidolla, kertoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

Helsingin Jokerit aloittaa syksyllä 2023 pelikautensa Mestiksessä. Joukkue pelaa 15 kotiotteluaan Keravan jäähallissa ja yhdeksän Helsingin jäähallissa. Myös mahdolliset pudotuspelit pelataan Helsingissä.

Ticketmaster on meille hieno kumppani. Olemme iloisia voidessamme päästä hyödyntämään Ticketmasterin vankkaa osaamista. Samalla voimme tarjota kannattajillemme parasta mahdollista lipunmyynnin osaamista niin teknisen toimivuuden kuin asiakaspalvelun osalta,

toteaa Jokerien taustayhtiön vetäjä Mikko Saarni.

Ticketmaster on maailman suurin lipunvälittäjä sekä maailmanlaajuinen live-tapahtumien, lipputuotteiden ja -palveluiden markkinajohtaja. Ticketmaster välittää vuodessa 500 miljoonaa lippua yli 30 eri maassa, sillä se on tuhansien tapahtumapaikkojen, artistien, urheilujoukkueiden, festivaalien, taidekeskusten ja teatterien virallinen kumppani. Ticketmaster on osa Live Nation Entertainmentia, joka järjestää vuosittain yli 40 000 konserttia.