Ticketmasterin ja HIFK:n pitkäaikainen yhteistyö saa uutta vastuullisuuskulmaa, kun Ticketmaster lähtee mukaan HIFK:n projektiin Itämeren suojelemiseksi.

HIFK ja WWF ovat aloittaneet monivuotisen yhteistyön, jossa suojellaan Itämerta rakentamalla kosteikkoalue Länsi-Uudellemaalle. Kosteikko torjuu Itämeren rehevöitymistä, sillä se puhdistaa vedestä ravinteita ja kiintoainesta sekä pidättää vettä. Vettä pidättämällä pystytään vähentämään tulvia, jotka huuhtovat ravinteita pelloilta vesistöihin. Lisäksi kosteikko edistää luonnon monimuotoisuutta tarjoamalla ravintoa ja elinympäristön monille lajeille. Kosteikkoon rakennetaan HIFK-kirjainten muotoiset saaret, jotka näkyvät myös ilmasta. Kosteikon sijainti julkistetaan myöhemmin.

Yksi konkreettisimmista tavoista tukea kosteikon rakentamista on HIFK:n pääyhteistyökumppanin ja lipunmyyntikumppani Ticketmasterin mahdollistama lahjoitusmahdollisuus lipunoston yhteydessä. Tuotto ohjataan suoraan kosteikkoprojektiin. 

Meille stadilaisille Itämeri on todella tärkeä. Yhteistyön avulla pääsemme suojelemaan Itämerta uudella tavalla. Upeaa, että myös meidän yhteisö pääsee Ticketmasterin avulla helposti puolustamaan yhteistä maalia, kertoo HIFK:n markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja

Raakel Koittola

Ticketmasterin verkkokaupassa HIFK:n lipun ostopolussa voi 15.12.2023 alkaen tehdä oman lahjoituksen Itämeren kosteikon hyväksi. Lahjotusmahdollisuus on mukana kaikissa tämän kauden HIFK:n miesten, naisten, Kollien ja Gimmojen joukkueiden lipunostopoluissa, hintatyypistä riippumatta.

Yrityksemme tämän vuoden joululahjaraha sijoitettiin vastuullisesti Itämeren suojelemiseen ja näin Ticketmaster on mukana tukemassa suojelutyötä myös omalla suoralla lahjoituksellaan, kertoo Ticketmasterin Senior Director

Petri Lehtoranta

Kaikki liput HIFK:n matseihin löydät verkkokaupastamme.

OY HIFK-Hockey Ab on jääkiekkojoukkue, jonka miesten ja naisten joukkueet pelaavat korkeimmalla sarjatasolla jääkiekkoa. HIFK-konserniin kuuluvat myös Red Events sekä Red Events Restaurants -yritykset. HIFK:n vastuullisuusohjelma koostuu kolmesta osasta: ympäristövastuullisuudesta, yritys- ja yhteiskuntavastuusta sekä yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta.


Heräsikö kiinnostus toteuttaa lahjoitus lipunmyynnin yhteydessä? Ota yhteyttä tuttuun Ticketmaster Suomen yhteyshenkilöösi.