Olemme solmineet merkittävän kumppanuussopimuksen Espooseen avautuvan uuden tapahtumakeskuksen, Hybridiarenan kanssa. Sopimus koskee yksinoikeutta areenan vuosittaisten kymmenien tuhansien lippujen myyntiin. Tarjoamme Hybridiarenan käyttöön lipunvälityspalvelun, digitaaliset lippuratkaisut kuten lipun siirron ja jälleenmyynnin, markkinointiteknologian ja -osaamisen sekä gloobalit kumppaniverkostot.

Espoon Kivenlahteen suunnitellun seitsenkerroksisen Hybridiarenan on määrä valmistua syksyllä 2024. Kyseessä on lähes 16 000 neliömetrin suuruinen tapahtumakeskus, johon tulee 1 500 – 1 800 hengen katsomo sekä monenlaisia liikuntatiloja, kuten ryhmäliikuntatila, padelkenttiä, kuntosali, jääkiekon taitoharjoittelukeskus, tanssistudioita ja e-urheilukeskus. Tiloissa voi järjestää myös esimerkiksi kulttuuri- tai yritystapahtumia.

Hybridiarenalle tulee lisäksi kahvila-, ravintola ja cateringpalveluita sekä 40 metrin korkeudessa sijaitseva kattoterassi, jossa on ulkoilmabaari, ravintola ja lasikatettu uima-allas.

– Tapahtumissa käynti on muuttunut viime vuosina merkittävästi. Kyse ei ole enää pelkästä katsomossa istumisesta, vaan elämysten kokeminen alkaa jo lipunoston hetkestä. Ticketmasterin palveluiden kuluttajaystävällisyys ulottuu koko arvoketjuun lippujen myynnistä niiden toimittamiseen asiakkaille. Lisäksi Ticketmasterilla on mittava kokemus suurten areenoiden toiminnasta, joten pystymme toteuttamaan tapahtumajärjestäjien vaativimmatkin toiveet huippuluokan teknologiamme avulla, toteaa Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

Hybridiarena rakennetaan Espoon Kivenlahden metroaseman viereen, Länsiväylän varteen. Areenan yhteydessä on paikoitustilat 650 autolle ja 150 polkupyörälle. Areenan viereen sijoittuu myös Omnian oppimiskeskus, Laurea-ammattikorkeakoulu sekä Cleantech Garden -niminen tutkimus- ja yrityskeskus.

Rakennamme Hybridiarenasta poikkeuksellisen monipuolisen, muuntojoustavan ja Suomessa täysin ainutlaatuisen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumapaikan

toteaa hankkeen kiinteistökehittäjä, talousneuvos Heimo Välinen.

– Hybridiarenassa voi harrastaa liikuntaa, järjestää kulttuuri- ja yritystapahtumia, syödä hyvää ja terveellistä ruokaa sekä vaikkapa tehdä etätöitä. Suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto L-Arkkitehdit ja rakentamisesta Fira, kertoo hankeyhtiön toimitusjohtaja Mikko Tuominen.

Hybridiarenan sijainti hyvien yhteyksien äärellä varmistaa, että areena palvelee lähialueen lisäksi koko Espoon, pääkaupunkiseudun ja Suomen tarpeita. Metromatka Helsingin keskustasta kestää alle puoli tuntia ja automatka Helsinki-Vantaan lentokentältä saman verran.


Ticketmaster on maailman suurin lipunvälittäjä sekä maailmanlaajuinen live-tapahtumien lipputuotteiden ja -palveluiden markkinajohtaja. Ticketmaster välittää vuodessa 500 miljoonaa lippua yli 30 eri maassa, sillä se on tuhansien tapahtumapaikkojen, artistien, urheilujoukkueiden, festivaalien, taidekeskusten ja teatterien virallinen kumppani. Ticketmaster on osa Live Nation Entertainmentia, joka järjestää vuosittain yli 40 000 konserttia.

www.ticketmaster.fi

www.hybridiarena.fi