Olemme sopineet merkittävästä lipunvälitysyhteistyöstä Tapiolan Monitoimiareena Oy:n kanssa. Ticketmaster tarjoaa yhtiön omistaman Espoo Metro Areenan ja siellä tapahtumia järjestävien tahojen käyttöön kattavat lipunvälityksen palvelut, kuten digitaaliset lippuratkaisut ja -ominaisuudet sekä markkinointiteknologiat ja -palvelut. Sopimus kattaa Metro Areenan tapahtumien yksinoikeudellisen lipunmyynnin.

Metro Areena toimii monipuolisena tapahtuma-areenana niin urheilulle, konserteille, gaaloille, TV-taltioinneille sekä muille suurille yleisötapahtumille. Areena tarjoaa kattavat puitteet myös pieniin ja suuriin yksityis- ja yritystapahtumiin.

Espoo Metro Areenan kapasiteetti taipuu 8 000 -päisen yleisön konsertteihin ja lähes 7 000 katsojan urheilutapahtumiin. Areena tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet yksityis- ja yritysasiakkaiden viihtyvyydelle ylellisillä aitiopalveluilla – aitoita areenalla on 48.

Espoo Metro Areena toimii kotihallina muun muassa jääkiekon Mestis-joukkue Kiekko-Espoolle, joka harjoittelee ja pelaa kotiottelunsa areenalla. Myös Koripalloliitto on areenan aktiivinen toimija, ja koripallon miesten maajoukkue Susijengi pelaa kotiyleisölleen myös Espoo Metro Areenalla. Lisäksi Areena on myös Suomen Tennismaajoukkueen kotihalli.

Areenan monipuolisuus, ammattitaitoinen henkilökunta ja joustava ilmapiiri takaavat erilaisille tapahtumille hyvät puitteet. Kysyntä on selvässä kasvussa koronan jälkeen ja olemme todella tyytyväisiä saadessamme myös ammattimaisen lippukumppanin Areenalle”, iloitsee Metro Areenan toimitusjohtaja Katariina Järveläinen.

Espoo Metro Areenan sijainti kasvavan Espoon solmukohdassa metroradan varrella on keskeinen tekijä koko kaupungin vetovoimalle. Areena palvelee espoolaisten lisäksi koko Suomen tarpeita modernille monitoimiareenalle, jossa voi järjestää niin konsertti- kuin urheilutapahtumia.

Ticketmasterille areena on jo tuttu entuudestaan. Olemme välittäneet liput lukuisiin siellä järjestettyihin tapahtumiin, kuten Taitoluisteluliiton useisiin arvokisoihin, Naisten jääkiekon MM-kisoihin, Ringeten MM-kisoihin, Cirque Du Soileil -näytöksiin sekä yleisö- ja tv-konsertteihin.

Ticketmasterin tarjoamat lipunvälityspalvelut ja digitaalinen lähestymistapa tapahtumien järjestämiseen palvelee niin lipunostajia kuin tapahtuman järjestäjiä.

Koko tapahtuma-ala elää tällä hetkellä todella kovaa nousukautta ja tarjoaa sitä kautta hienoja elämyksiä faneille, mutta myös tapahtumajärjestäjille ja venueille. Lippujen onnistuneella ostokokemuksella on suuri merkitys tapahtumaelämykseen. Siinä on onnistuttava ja juuri tässä Ticketmaster on vahvimmillaan. Ticketmasterin tuotteet ja palvelut ovat kuluttajaystävällisiä”, kertoo Petri Lehtoranta Ticketmasterin Senior Director

”Meillä on vahva kokemus suurten venueiden toiminnasta ja pystymme toteuttamaan venuen ja tapahtumajärjestäjien vaativimmatkin toiveet huippuluokan teknologiamme avulla. Meille on suuri ilo ja kunnia päästä mukaan Espoo Metro Areenan kumppaniksi tuleville vuosille, jatkaa Lehtoranta.

Espoo Metro Areena: www.metroareena.fi

Ticketmaster: www.ticketmaster.fi