Syksyn mittaan Ticketmasterin tiimi on vahvistunut jälleen uudella ammattitaidolla. Kuluttajien asiakaspalvelusta vastaavassa Fan Experience -tiimissä aloitti uusi Team Leader Nita Jurvala. Tervetuloa Ticketmasterille, Nita!


Nitan vastuulla on Fan Experience -tiimin johtaminen Suomessa. Nita tiimeineen toimii tiiviissä yhteistyössä muiden pohjoismaisten Fan Experience -tiimien kanssa kehittäen kuluttaja-asiakaspalvelun laatua ja nopeutta.

Nitalla on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja hän on kerryttänyt kilometrejä optisella alalla, ravintola-alalla sekä matkailualalla. Nita tuo mukanaan Ticketmasterille palavaa halua ratkaista ihmisten ongelmia ja auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan sekä vahvaa vastuuntuntoa, organisointitaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.

”Saan iloa kun voin olla muille avuksi tai olla osana heidän unelmien rakentamista. Työskentely tapahtuma-alalla palkitsee, kun tietää että tekee duunia jonka avulla ihmiset pääsee elämään, näkemään ja kokemaan liven tuoman lisäarvon elämässä”,

Nita kertoo.

”Olen käynyt paljon tapahtumissa vapaa-ajallani, mutta alalla työskentely oli uutta. Aika nopeasti huomasin, että tämä on se ala ja yritys, jossa viihdyn ja herään iloisena uuteen työviikkoon.”

Sydän sykkii tapahtumille

”Tapahtumat ovat olleet aina isossa roolissa elämässäni. Tykkään uusista kokemuksista ja yhteisestä ajasta ystävien kanssa erilaisissa tapahtumissa”,

Nita luonnehtii.

”Omia suosikkitapahtumiani Suomessa ovat Flow Festival ja eri olutfestarit. Eka konsertti jonka muistan, oli Michael Jackson vuonna 1997 stadikalla – kuvittele 10-vuotias Nita tanssimassa MJ:n musan tahtiin! Ikimuistoisia tapahtumia ulkomailla ovat olleet Sydneyn uudenvuodenjuhlat vuonna 2008 sekä 90’s and 00’s hiphop/rap -klubikeikka Kööpenhaminassa syksyllä 2021.”

Nita Jurvala on tykästynyt hommiin Ticketmasterin porukassa.

”Koin ensimmäisestä päivästä lähtien, että Ticketmasterin porukalla on todella upea yhteishenki ja olen todella onnellinen kun saan olla osa tätä perhettä. Porukan halu tehdä kaikkensa onnistuneen tapahtuman eteen on uskomaton, ja ticketmasterlaiset todella välittävät siitä, että asiakas nauttii tapahtumaan osallistumisesta”,

hän jatkaa.

Nitan ja muut ticketmasterlaiset tavoittaa sähköpostiosoitteilla [email protected].

Haluatko myydä liput tapahtumaasi kanssamme? Ota yhteyttä.