Ticketmaster on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 520 miljoonaa lippua musiikki-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin 32 maassa.

Live Nation Entertainment raportoi vuoden 2021 tuloksista, jotka ovat vaihtelevista olosuhteista huolimatta erittäin vahvat ja lupaavat hyvää livetapahtumien tulevaisuudelle globaalisti sekä antavat vahvan pohjan LNE:n tuleville vuosille ja kasvulle.

Kaikki liiketoiminnot kasvuraiteilla

Vuonna 2021 saimme todistaa livetapahtumien ja fanien voimaa. Pandemiasta huolimatta globaali liiketoiminta vahvistui kesään mennessä ja jatkoi kasvuaan loppuvuonna.

Lipunmyynti kiihtyi kohti syksyä, ja loka-, marras- ja joulukuu olivat lipunmyynnin liikevaihdon osalta LNE:n historiassa ennätykselliset.

Kasvua nähtiin kysyntähinnoiteltujen lipputyyppien hinnoissa. Myös tapahtumapaikoilla tehtävien keskiostosten summat lähes tuplaantuivat verrattuna vuoteen 2019.

Myös Suomessa yleisö- ja ravintolarajoitukset poistuvat koko maasta 1.3. alkaen, ja odotamme innolla tulevan kesän tapahtumia.