Haminan Palloilijat liittyvät uusimpana seurana mukaan Ticketmasterin pesäpalloperheeseen monivuotisella sopimuksella. Yhteistyön myötä Ticketmaster myy viime syksyn sarjanousija Haminan Palloilijoiden kotiotteluiden liput ja tarjoaa seuralle nykyaikaisen lipunmyyntiteknologian tuomat hyödyt alkavalle Superpesiskaudelle.

Lipunvälitysteknologiamme ansiosta fanit hyötyvät paremmasta asiakas- ja lipunostokokemuksesta sekä sujuvasta digilippujen käytöstä ja hallinnasta.

Ticketmasterin ja Superpesis-seurojen yhteistyön päätavoitteena on monipuolistaa tapahtumien ennakkolipunmyyntiä, ja siten vähentää jonottamista ottelupäivinä, sekä kasvattaa tapahtumien tavoittavuutta ja kysyntää.

Haminan Palloilijoiden lipunmyynti käynnistyi verkkokaupassamme maanantaina 15.4. klo 9  osoitteessa www.ticketmaster.fi/haminanpalloilijat.

Superpesiskausi täynnä upeaa tarjontaa

Fugepesis avaa Superpesiskauden nyt kuudennen kerran, kun ottelut pelataan 27.-28.4.2024 Espanjan Fuengirolassa. Lauantaina Elolan stadionilla naisten otteluissa kohtaavat Rauman Fera ja Seinäjoen Maila-Jussit. Sunnuntaina miesten avausottelussa Vimpelin Veto saa vastaan Talvisuperin mestariksi pelanneen Joensuun Mailan. Aurinkorannikon pelit tarjoavat upean elämyksen pesisfaneille ja -turisteille.

Superpesistä pelataan taas pian Fugepesiksen jälkeen Helsingin Bolt Areenalla. Tiistaina 7.5.2024 Bolt Areenalla pelataan miesten kotimaan sarja-avauksen ottelu Sotkamon Jymy – Haminan Palloilijat. Ottelutapahtuman yhteydessä järjestetään mielenkiintoinen Taloutta & sporttia -seminaari. Liput seminaariin ja otteluun ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Suomalaisen pesäpallon tähtihetkistä nautitaan myös Itä-Länsi -ottelussa kesäkuussa, kun maan parhaat pesäpalloilijat sekä fanit kohtaavat toisensa. Tämän vuoden Itä-Länsi-tähdistöottelut järjestetään Jyväskylässä 27.-30.6.2024. Liput matseihin ovat myynnissä.


Liput Haminan Palloilijoiden kotiotteluihin: www.ticketmaster.fi/haminanpalloilijat

Liput Superpesis-seurojen otteluihin täältä.

Liput Itä-Länsi -otteluihin täältä.


Haluatko myydä lippuja kanssamme? Ota yhteyttä.