Fanit voivat nyt ostaa lippuja Ticketmasterilla myynnissä oleviin tapahtumiin Edenredin Virike-edulla.

Olemme mahdollistaneet tapahtumalippujen ostamisen Edenredin tarjoamalla Virike-kulttuuriedulla. Kaikkien kulttuuriedun piiriin kuuluvien tapahtumien liput ovat nyt ostettavissa Edenred Virike -kulttuuriedulla osoitteessa ticketmaster.fi/edenred.

Haluamme tarjota faneille monipuolisen maksutapavalikoiman, ja Edenredin Virike-edun lisääminen maksutavaksi parantaa fanien ostokokemusta entisestään. Laaja maksutapavalikoima ja kulttuuriedun käyttömahdollisuus ovat usein ratkaisevassa osassa lipunostopäätöksessä ja konversion läpimenossa.

Virike-etu on laajalti työsuhteissa käytössä oleva kulttuurietu. Ticketmasterilla maksutapana käy Virikkeen Mastercard-pohjainen maksutapa, joka sisältää fyysisen ja virtuaalisen kortin.

Lipun osto Edenred Virike -kulttuuriedulla

Kulttuurietu on aina henkilökohtainen ja fani voi ostaa kulttuuriedullaan yhden lipun. Osto tulee tehdä samalla nimellä, joka löytyy Edenredin tiedoista. Jälleenmyynti ei ole sallittua. Lisätietoja kulttuurietujen rajoituksista löydät Verohallinnon sivuilta.

  1. Mene sivulle www.ticketmaster.fi/edenred
  2. Hae haluamasi tapahtuma käyttäen hakuehtona artistia, kaupunkia, tapahtuman nimeä tai tapahtumapaikkaa
  3. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa
  4. Valitse lippu pohjakartalta tai valitse haluamasi lippukategoria
  5. Siirry maksamaan liput ja valitse maksutavaksi “Maksukortti”
  6. Huomioithan, että Virike-etusi saldon tulee kattaa koko ostoksen summa. Jos saldo ei riitä, katso ohjeet alta.*
  7. Syötä Edenred Mastercard-maksukortin tiedot. Kortin tiedot löydät joko fyysisestä Edenred-kortistasi tai virtuaalikortistasi, jonka löydät MyEdenred-sovellukseksesta Virike-etusi kohdalta.
  8. Vahvista tilaus
  9. Liput saapuvat sähköpostiin n. 15 minuutin kuluessa ja löytyvät Ticketmasterin käyttäjätililtäsi kohdasta ”Minun lippuni”

* Jos Virike-saldosi ei riitä koko lipun hintaan, laske erotuksen jälkeinen loppusumma, ja osta ensin puuttuvalle summalle lahjakortti. Tämän jälkeen voit maksaa lipusta Virike-saldosi verran ja loput lahjakortilla. Lahjakortin voi ostaa osoitteesta: www.ticketmaster.fi/lahjakortti.

Ticketmasterin maksutavat

Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana käyvät American Expressin, MasterCardin ja Visan maksukortit, verkkopankkimaksut, Apple Pay, MobilePay, Klarna ja PayPal.

Edenred-maksutapa eroaa muista maksutavoista, sillä se on käytettävissä vain osoitteessa Ticketmasterin Edenred-verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi/edenred. Se ei käy maksutapana Ticketmasterin tavanomaisessa verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Tapahtumalippuja voi ostaa lippukaupoistamme kaikilla lippukauppakohtaisesti käyvillä maksutavoilla. Fyysiset kulttuurietusetelit käyvät maksutapana lippukauppakohtaisesti.