Ticketmaster Suomi on sopinut eksklusiivisesta lipunvälityksen yhteistyöstä seinäjokelaisen jalkapalloseura SJK:n sekä seuran kotistadionina toimivan OmaSp Stadionin kanssa.

Veikkausliigassa pelaavalla SJK:lla on vuosittain parisenkymmentä kotiottelua Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Vuonna 2016 ovensa avannut OmaSp Stadion on SJK:n otteluiden lisäksi koti monipuolisille tapahtumille ympäri vuoden. Stadion tarjoaa loistavat puitteet niin festivaaleille, konserteille, kokouksille kuin gaaloillekin.

”Tavoitteenamme on kehittää OmaSp Stadionin toimintaa jatkuvasti eteenpäin ja tarjota niin SJK:n kannattajille, kuin muillekin OmaSp Stadionilla vieraileville asiakkaille mahdollisimman laadukas asiakaskokemus ja helppo ostopolku. Nyt alkavan Ticketmaster-yhteistyön avulla pystymme ottamaan seuraavan askeleen tehdessämme OmaSp Stadionista koko Suomen tuntemaa tapahtuma-alustaa, jonne kaikki asiakkaat ovat tervetulleita kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä,”

sanoo SJK-konsernin talousjohtaja Heikki Leppänen.
Lauri Tähkä esiintymässä OmaSp Stadionilla
OmaSp Stadion taipuu monipuolisiin tapahtumiin, kuten konsertteihin ja festivaaleihin.

”Meille on suuri ilo ja kunnia aloittaa yhteistyö SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa. Ticketmasterilla on pitkät perinteet ja vankka kokemus lipunmyynnistä urheilussa. Meillä on mittava kokemus areenoiden toiminnasta, ja toteutamme niin areenan kuin tapahtumajärjestäjienkin vaativimmat toiveet huippuluokan teknologiamme avulla,”

kertoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

”Kaiken kaikkiaan tapahtuma-ala elää todella vahvaa nousukautta, mikä tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja niin yleisölle kuin tapahtumien järjestäjille. Hienoa olla siinä mukana yhdessä SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa,”

Lehtoranta jatkaa.

SJK:n vuoden 2023 kausikorttien lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla 9.12.2022 klo 12.

Tervetuloa Ticketmasterille, SJK ja OmaSp Stadion!

www.sjk.fi
www.omaspstadion.fi


Lue lisää lipunmyynnin ratkaisuista.

Haluatko myydä liput tapahtumaasi kanssamme? Ota yhteyttä.