Tapahtumajärjestäjien asiaskaspalvelutiimimme vahvistui, kun toivotimme kaksi uutta kollegaa tervetulleiksi Ticketmasteriin!

Uudet ticketmasterlaiset, Pauliina Kolehmainen ja Hanna Pulkkanen, aloittivat tapahtumajärjestäjien asiakaspalvelutiimissä elokuussa.

Pauliina Kolehmainen | Event Support Specialist

”Olen opiskellut matkailualaa sekä liiketaloutta ja työskennellyt pitkän tovin ilmailualalla maapalveluissa mm. asiakaspalvelu- sekä esimiestehtävissä. Pidän erilaisista liikunta-aktiviteeteista kuten toiminnallisista treeneistä, pesäpallosta ja hiihdosta, ja vapaa-aikani kuluukin pitkälti omien ja lasten harrastusten parissa. Myös mökkeily ja matkustelu ovat lähellä sydäntäni, joten aina mahdollisuuksien mukaan vietämme aikaa itä-Suomessa mökillä perheen ja ystävien kanssa.

Mukanani Ticketmasterille tuon vahvaa osaamista asiakaspalvelusta sekä kokemusta yllättävien ja uusien tilanteiden hoitamisesta, unohtamatta positiivista asennetta pilke silmäkulmassa!”

Hanna Pulkkanen | Event Support Specialist

”Olen opiskellut palvelujen tuottamista ja johtamista sekä työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä yli 10 vuotta. Näillä eväillä tuon Ticketmasteriin innostuneen asenteen ja kiinnostuksen tapahtuma-alaa kohtaan. Vahvuutenani tuon tiimiin rautaista asiakaspalveluosaamista ja päättäväisyyttä.

Nautin uusista kokemuksista ja erilaisista aktiviteeteista, joten minut voi löytää pelaamassa beach volleyta, vaeltamassa metsässä, lautailemassa rinteillä tai seikkailemassa turistina ulkomailla. Odotan myös sitä, että pääsen festareille ja livekeikoille taas!

Olen innoissani siitä, että saan olla mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme ja edistämässä kulttuurielämää monella eri saralla.”

Tervetuloa Ticketmasteriin Pauliina ja Hanna!