Haluamme tarjota lipunvälityksen työkaluja ja palveluita, jotka vastaavat tapahtumajärjestäjien tarpeita. Moni tapahtumanjärjestäjä toivoo joustavuutta tapahtumien hallintaan. Siksi kehitämmekin jatkuvasti tapahtumajärjestäjien itse käytettäviä työkaluja, joilla voi nopeasti muuttaa esimerkiksi pohjakarttaa, hintakategorioita tai hallita tapahtuman kapasiteettia. TM1 Events on tapahtumajärjestäjän käytössä oleva kokonaisuus, jolla voi luoda (TM1 Events Create) ja hallita (TM1 Events Manage) tapahtumia.

Mikä on TM1 Events Manage?

TM1 Events Manage toimii selaimessa, ja voit sen avulla helposti tarkkailla ja hallita tapahtumaasi. Työkalulla voit:

 • hallita tapahtumaasi, missä ikinä oletkin
 • muuttaa hintakategorioita ja alueita
 • laskea hintamuutosten vaikutuksia
 • muuttaa tapahtuman tietoja
 • tehdä yhteistyötä muun tiimin kanssa
TM1 Events Manage
Pohjakartan hallinta Managella

Miten se toimii?

 1. Kirjaudu sisään TM1:een
 2. Etsi haluamasi tapahtuma
 3. Valitse hintakategoriat haluamillesi alueille, riveille tai yksittäisille paikoille
 4. Näe, miten muutokset vaikuttavat lipputuloihin
 5. Muuta tarvittaessa tapahtuman tietoja
 6. Lisää muut tiimin jäsenet keskusteluun, ja voitte puhua muutoksista samalla, kun teette niitä

TM1 Events Manage on ehdottomasti sujuvoittanut ja helpottanut tapahtumien hallintaa,

kertoo Musiikkitalon lipunmyynnin koordinaattori Oona Skogster.

Virtaviivainen työkalu tapahtuman hallintaan

”TM1 Events on työkalu, jonka avulla tapahtumanjärjestäjällä on täysi hallinta tapahtuman lippuihin viimeistä penkkiä myöten. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja joustava, ja esimerkiksi pohjakartan muuttaminen on helppoa. Lisäksi voit myös kätevästi kokeilla erilaisia hintakategoriaskenaarioita ja tehdä sekanaarioita verraten päätöksen tapahtuman hinnoittelusta”, kertoo Truls Liang, Client Product Solution Consultant/Ticketmaster Northern Europe.

Musiikkitalo, yksi Helsingin ja koko Suomen merkittävimmistä konserttitaloista, on käyttänyt TM1 Eventsiä aktiivisesti. Musiikkitalon lipunmyyntitiimi käyttää työkalua niin tapahtumien luontiin kuin hallintaankin.

”Järjestelmä on käyttäjäystävällinen, looginen ja sen avulla saa lähes hetkessä tapahtuman kokonaiskuvan selville. TM1 Events Managea on ilo käyttää!” kertoo Musiikkitalon lipunmyynnin koordinaattori Oona Skogster tapahtumien hallintaan tehdyn Managen käytöstä.

“TM1 Events Manage on ehdottomasti sujuvoittanut ja helpottanut tapahtumien hallintaa. Sillä saan nopeasti tehtyä tarvittavat muutokset ja lisäykset tapahtumiin. Se, että hintakategorioita voidaan muuttaa vielä tapahtuman luonnin jälkeen, on ollut mahtava ominaisuus! Järjestelmästä saatavat Inventaario- ja Skaalaus-raportit ovat selkeitä ja niistä on ollut paljon hyötyä myös tapahtumajärjestäjille”, Skogster jatkaa.


Oletko jo Ticketmasterin asiakas ja haluatko käyttää tapahtumiesi luontiin ja hallintaan TM1 Eventsiä? Ota yhteyttä tuttuun yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen [email protected]

Haluatko myydä lippuja tapahtumaasi kanssamme? Ota yhteyttä.