Olemme sopineet lipunvälityksen yhteistyöstä Salppuri Oy:n kanssa. Sopimus kattaa Salppurin järjestämän vuosittaisen Salpausselän kisat -tapahtuman lisäksi myös Lahdessa 2029 järjestettävien hiihdon maailmanmestaruuskisojen lipunmyynnin.

Tarjoamme tapahtumaorganisaation käyttöön huippu-urheilukisoille elintärkeät lipunmyynnin palvelut, jotka mahdollistavat osaltaan ensiluokkaisen osto- ja asiakaskokemuksen.

”Ticketmaster osoitti, että he todella halusivat yhteistyöhön Salpausselän kisojen kanssa. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, ja tähän liittyy vahvasti onnistunut asiakaspolku aina lipunmyynnistä lähtien. Haluamme palvella kokonaisvaltaisesti lipunostajia, ja Ticketmaster tarjoaa hyvän järjestelmän sekä valtakunnalliseen että kansainväliseen lipunmyyntiin”,

kertoo Salppurin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu

Yli 100-vuotias Salppuri

Yli 100-vuotisen taipaleen kulkenut Salpausselän kisat kokoaa maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen. Salpausselän kisat on muodostunut valtavaksi ja kattavaksi kokonaisuudeksi, jossa yhdistyvät huippu-urheilu, viihde ja festivaalitunnelma.

Salpausselän kisoilla on suuri merkitys niin suomalaisessa kuin kansainvälisessäkin talviurheilun historiassa. Suomessa Salpausselän kisat avasi ensimmäisenä talviurheilutapahtumat yleisölle ja kisat ovatkin pisimpään yhtäjaksoisesti Suomessa järjestetty urheilutapahtuma. Salppurilla kisattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1923.

“Salppurilla on takanaan jo yli sadan vuoden tarina. Maailma on muuttunut ja kisa on kehittynyt, mutta se tärkein on säilynyt läpi kaikkien vuosien – Salppurin yhteisöllinen fiilis ja ainutlaatuinen kisatunnelma”,

kuvailee Ticketmasterin Senior Director Petri Lehtoranta tunnelmiaan yhteistyön alkumetreillä.

”Meillä on erittäin suuri ilo ja kunnia tulla nyt mukaan tähän tarinaan. Olemme sopineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Salppurin kanssa ja tuomme kisaorganisaation ja fanien käyttöön uusia lipunmyynnin tuotteita ja palveluita.”

Maailmanmestaruuskisat Pohjoismaissa

Pohjoismaissa on edessä hiihdon MM-kisojen kolmen kisan suora. Norjan Trondheimissa kisataan MM-kilpailut vuonna 2025, Ruotsin Falunissa 2027 ja Lahdessa 2029.

Kansainvälisenä yrityksenä tuomme mukaan Pohjoismaisen yhteistyön ulottuvuuden ja mahdollisuudet. Vuonna 2025 kisataan Norjan Trondheimissa MM-kisat ja tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä kisaorganisaation kanssa”,

Lehtoranta kertoo.

Salpausselän kisat 2024

Maaliskuun Salpausselän kisojen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla ke 1.11.2023. Tarjoamme tapahtumalle tukemme onnistuneen kisatapahtuman järjestämisessä ja tavoitteenamme on yhdessä kisaorganisaation kanssa täyttää katsomot hyvissä ajoin.

Ticketmaster on myös Trondheim 2025 MM-kisojen lipunmyyntikumppani. Lue lisää uutisesta täältä. Trondheim 2025 liput ostat täältä.


Haluatko myydä tapahtumasi liput kanssamme? Ota yhteyttä.