MobilePay on kasvattanut suosiotaan verkkomaksutapana vahvasti viime vuosina, ja se erottuu muista maksutavoista erityisesti nopeakäyttöisyydellään. MobilePay on käytettävissä maksutapana nyt myös Ticketmaster Suomen verkkokaupassa. MobilePay on ollut suosittu maksutapa verkkokaupassamme ensimmäisestä käyttöönottopäivästään lähtien.

Haluamme tarjota faneille sujuvan lipunostokokemuksen. Maksutapavalikoiman laajentaminen lisää joustavuutta lipputilauksen tekoon, parantaa maksuvaiheen konversion läpimenoa ja palvelee lipunostajien mieltymyksiä entistä paremmin.

Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana käyvät American Expressin, MasterCardin ja Visan maksukortit, verkkopankkimaksut, Apple Pay, MobilePay, Klarna ja PayPal. Useimpiin tapahtumiin voi tehdä verkkokaupassamme noutotilauksen, ja liput voi lunastaa Lippukaupoistamme yleisten maksutapojen lisäksi kulttuurieduilla.

Faneille turvaa peruutustilanteisiin

PayTrailin mukaan verkkopankkimaksujen osuus kaikista verkkomaksutavoista on Suomessa suurin. Verkkopankkimaksu on luotettava ja turvallinen maksutapa. Mahdollisissa tapahtuman peruutus- ja siirtotilanteissa credit- ja debit-kortilla maksettujen tilausten rahojen palautukset ovat kuitenkin ripeämmin käsiteltävissä.

Verkkopankin kautta maksetun tilauksen peruuttaminen ja rahojen palautus vaatii aina yhteydenoton lipunostajaan. Kortilla maksetun tilauksen peruutus ja palautus on puolestaan suoraviivaista – peruutetun tilauksen rahat palautuvat automaattisesti kortille, jolla tilaus on maksettu.

MobilePay-tili on aina yhdistetty maksukorttiin, jolta veloitus tapahtuu. MobilePayssä yhdistyy siis korttimaksun turva sekä mobiilimaksun nopeus.

Mikäli sinulle tapahtumajärjestäjäasiakkaanamme herää kysyttävää verkkokauppamme maksutavoista, otathan yhteyttä Ticketmasterin yhteyshenkilöösi.

Lipun osto MobilePaylla

Näin maksat liput MobilePaylla:

  1. Varmista, että olet aktivoinut MobilePayn verkkomaksamista varten. Voit aktivoida verkkomaksamisen sovelluksen asetuksissa.
  2. Etsi haluamasi tapahtuma ticketmaster.fi -verkkokaupasta ja valitse liput, jotka haluat ostaa.
  3. Valitse maksuvaiheessa maksutavaksi MobilePay ja siirryt verkkokaupasta MobilePayn palveluun suorittamaan maksua.
  4. Syötä MobilePay-tiliin liitetty puhelinnumero kenttään. Tarkasta, että summa ja vastaanottaja ovat oikein.
  5. Saat puhelimeesi ilmoituksen maksun hyväksymistä varten. Kirjaudu MobilePayhin ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä oikealle.
  6. Palvelu ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan. Liput ovat heti käytettävissäsi verkkokaupan käyttäjätililläsi, ja saat tilausvahvistuksen sekä liput myös sähköpostitse.


Haluatko myydä lippuja kanssamme? Ota yhteyttä.