Helsingin Kaupunginteatterin liput löytyvät toukokuusta 2016 alkaen helposti ja luotettavasti Ticketmasterin kansainvälisen tason lipunmyyntikanavista sekä lippukaupoista. Yhteistyöllä tähdätään strategiseen kumppanuuteen, jonka myötä Ticketmaster tulee olemaan aktiivisesti läsnä Helsingin Kaupunginteatterin arjessa luoden yhdessä HKT:n kanssa suomalaisille teatterikävijöille yhä enemmän ja parempia elämyksiä.

– Odotamme innolla Ticketmasterin kanssa käynnistyvää yhteistyötä, ja olemme iloisia tavoitteitamme tukevasta strategisesta kumppanista. Haluamme olla varmoja, että asiakaspalvelu on jatkossakin mahdollisimman tehokasta ja asiakasystävällistä, ja että palvelumme ovat parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme käytössä, kertoo Helsingin Kaupunginteatterin markkinointipäällikkö Olli Eljaala.

Ticketmasterin tavoitteena on yhdessä Helsingin Kaupunginteatterin kanssa kehittää teatterin lipunmyyntiä ja tuoda siihen uusia elementtejä. Toimintaympäristö ja kuluttajakäyttäytyminen ovat jatkuvassa murroksessa ja tämä edellyttää tapahtumanjärjestäjiltä entistä kohdennetumpaa markkinointiviestintää. Ticketmasterin tuntemus suomalaisista teatterikävijöistä on ainutlaatuista, ja yhteistyön myötä tämä 70 vuoden aikana kertynyt osaaminen yhdessä ensiluokkaisten lipunmyynnin työkalujen kanssa valjastetaan täysimääräisesti Helsingin Kaupunginteatterin ja sen asiakkaiden hyödyksi.

– Ticketmasterin erilaisten markkinointivälineiden kirjo, tarjonta ja osaaminen ovat huippuluokkaa, ja kansainvälisesti kertynyt osaaminen palvelee myös meitä. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan palveluitamme tehokkaammin ja entistä kuluttajaystävällisemmin, jatkaa Eljaala.

– Ticketmasterin palveluihin luotetaan jo tunnetuissa teatteritaloissa niin Lontoossa, New Yorkissa kuin muissa maailman metropoleissa. Olemme otettuja ja ylpeitä, että myös Helsingin Kaupunginteatteri on tunnistanut ainutlaatuisen osaamisemme ja valinnut Ticketmasterin lipunvälityskumppanikseen. Meillä molemmilla on aito halu kehittää teatterin lipunmyyntiä. Tämä on hieno alku suunnitelmalliselle, strategisen tason yhteistyölle, iloitsee Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja astuu voimaan toukokuussa 2016.

Suomen suurin teatteri Helsingin Kaupunginteatteri on moderni kansanteatteri, joka tarjoaa Suomen laajimman valikoiman näyttämötaidetta. Toiminnan keskeisiä osia ovat kaksikielisyys, laaja perheteatteritarjonta, oman tanssiryhmän tuotannot sekä koko muu monipuolinen tarjonta käsittäen ulkomaisia ja kotimaisia puhenäytelmiä, komedioita ja musiikkiteatteria. www.hkt.fi

Lippupalvelu perustettiin Sotainvalidien Veljesliiton toimesta vuonna 1945, ja vuodesta 2004 olemme olleet osa Ticketmasteria. Nyt Lippupalvelu on Ticketmaster Suomi: 70 vuotta palvelua teki meistä mestarin. Olemme maailman johtavin lipunvälittäjä ja 70 vuoden kokemuksella se tarkoittaa enemmän ja parempia tapahtumia. Ticketmaster on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia. www.ticketmaster.fi

Lehdistötiedote 16.3.2016.

Lisätietoja antavat:
Olli Eljaala, Helsingin Kaupunginteatteri, markkinointipäällikkö, olli.eljaala@hkt.fi ja 050-379 9648
Ari Kuokkanen, Ticketmaster Suomi, toimitusjohtaja, ari.kuokkanen@ticketmaster.fi ja 040-718 2381