Mikä olisi parempi lahja, kuin live-elämys? Ticketmaster käynnistää joulukampanjan, joka kiihdyttää joulumarkkinoiden lipunmyyntiä ja inspiroi faneja liven tunnelmalla.

Ticketmaster Suomi kokosi yhteen vuoden 2021 parhaat joululahjavinkit. Kampanjamme johdattaa fanit upeiden keikkojen, urheilutapahtumien, festivaalien, klubi-iltojen ja perhetapahtumien pariin ja auttaa löytämään sopivimmat joululahjat jokaiselle fanille. Tutustu Ticketmasterin joululahjavinkit -kampanjaan, joka inspiroi lipunostajia antamaan lahjaksi yhteistä aikaa ja elämänmittaisia muistoja!

Joulukampanjan lisäksi käynnistämme myös erillisen lahjakorttikampanjan. Lahjakortti antaa lahjansaajalle mahdollisuuden valita haluamansa tapahtuma runsaasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Lahjakortilla voi muistaa työntekijöitä tai ne voi myös ottaa osaksi liiketoimintaa. Lue lisää lahjakorteista.

Uskomme, että joulukampanjamme inspiroi yleisöä tapamhtumien pariin ja mahdollistaa mutkattoman ja helpon joululahjan valinnan.

Ticketmasterin kanssa myyt enemmän lippuja

Ticketmasterin digitaalisten markkinointikanavien lisäksi mainostamme kampanjaa maksetun mainonnan keinoilla Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa, TikTokissa sekä ohjelmallisella display-mainonnalla.

Olemme innoissamme siitä, että saimme kampanjan päänäkyvyyksiin mukaan tärkeitä asiakkaitamme. Yhteisellä investoinnilla kasvatimme mainosbudjettia ja vahvistimme sen kattavaa näkyvyyttä entisestään. Odottamme joulumarkkinoilta ja kampanjalta runsasta lipunmyyntiä.

Näkyvyys Ticketmasterin kampanjoissa on vain yksi eduista, joita tapahtumajärjestäjä saa myydessään liput kauttamme. Tiesitkö, että verkkokaupassamme myynnissä olevat tapahtumat liitetään ilman lisämaksua markkinoinnin automaatioomme ja Spotifyn markkinointinostoihin? Asiakkaanamme teillä on myös mahdollisuus toteuttaa yrityksellenne personoitu Ticketmasterin lahjakortti.

Laajennamme jatkuvasti markkinoinnin työkalujamme ja tulevaisuudessa tulemme lanseeraamaan asiakkaillemme Google Ads -mainonnan. Lue lisää kaikista markkinointiratkaisuistamme täältä.

Ticketmasterin kanssa myyt enemmän lippuja! Uniikilla ja laajalla datallamme, vahvalla brändillä ja tavoittavilla markkinointikanavilla myyt enemmän lippuja.

Tapahtumajärjestäjä, etkö ole vielä Ticketmasterin asiakas? Ota yhteyttä.