Ticketmaster Suomi on perinteisesti ollut mukana hyväntekeväisyystyössä läpi historiansa. Olemme muun muassa tukeneet juuriamme kunnioittaen Sotainvalidien Veljesliittoa sekä lukuisia muita hyväntekeväisyyskohteita.

Sitoutimme työyhteisömme mukaan hyväntekeväisyyslahjoitukseen ja järjestimme äänestyksen, jossa työntekijämme saivat valita lahjoituskohteen. Äänestyksen perusteella hyväntekeväisyyslahjoituksemme kohteeksi valikoitui MIELI Suomen Mielenterveys ry.

MIELI ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö.

MIELI ryn:n joulukeräys keskittyy lasten ja nuorten mielenterveystyön edistämiseen. Tapahtuma-alaakin kaltoin kohdellut pandemia on myös koetellut erityisesti lasten ja nuorten mielenterveyttä.

On aika tehdä ihmeitä! Kannustamme yhteistyökumppaneitamme tukemaan lasten ja nuorten mielenterveyttä MIELI ry:n joulukeräyksessä. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti.

Lisätietoja MIELI ry:stä voit lukea täältä. Yhdistyksen joulukeräys yrityksille löytyy osoitteesta lastenmieli.fi.

Ticketmaster Suomi toivottaa hyvää ja rauhallista joulua!

Tarkista joulun pyhien vaikutus tapahtumajärjestäjien asiakaspalvelun toimintaan täältä.