Ticketmaster Suomi ja Helsingin IFK ovat allekirjoittaneet pitkän jatkosopimuksen IFK:n kotiotteluiden lipunmyynnistä. Suomalaisen jääkiekon suosituimman joukkueen IFK:n ja maailman johtavan lipunmyyntiyrityksen Ticketmasterin yhteistyö on jo ennestään jatkunut vuosikymmeniä.

Molemmat osapuolet kiittelevät yhteistyön toimivuutta ja innovatiivisuutta, odottaen, että pääsevät myös jatkossa olemaan yhdessä enemmän ja palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lipunmyynti on yksi luontevimmista kumppanuuksista ja yhteistyö Ticketmasterin kanssa onkin ollut strateginen alusta alkaen, kertoo IFK:n myyntijohtaja Markus Lindström.

Pitkän lipunmyyntisopimuksen lisäksi myös henkilösuhteet nousevat merkityksellisiksi toimivassa kumppanuudessa.

Allekirjoitettu jatkosopimus on merkki luottamuksesta Ticketmasteria kohtaan. Hyvä yhteistyömme on perustunut tietysti luotettavaan palveluun ja alan parhaisiin tuotteisiin, mutta myös avoimiin ja ystävällisiin henkilösuhteisiin. Henkilösuhteet ja täysi luottamus puolin ja toisin ovat hyvän ja menestyksekkään yhteistyön kulmakivi, kertoo Ticketmaster Suomen myyntijohtaja Petri Lehtoranta.

IFK kehuu Ticketmasteria uusien innovatiivisten toimintojen kehittämisestä, mitkä auttavat palvelemaan tuhansia jääkiekon ystäviä kotiotteluissa.

Tärkeää on ollut mahdollisuus kehittää ja olla edelläkävijä. Olemme yhdessä päässeet rakentamaan uusia toimintoja, kokeilemaan ensimmäisenä Suomessa kansainvälisesti hyväksi todettuja ideoita ja olemaan asiakkaillemme paras mahdollinen ostoalusta, kuvailee Lindström.

Tänä keväänä elämme poikkeuksellisia aikoja ja sen johdosta äärimmäisen tärkeiksi muodostuvat pitkäaikaiset strategiset kumppanuudet, joissa molemmilla on yhteneväinen näkemys tulevaisuuden kehitystarpeista ja kehityshankkeiden tuomisesta käytännön toimintaan, jatkaa Lindström.

Ensi kauden kausikorttimyynti alkaa huhtikuun lopulla Ticketmasterin kanavissa.

Tunnelmaa IFK:n fanikatsomossa