Ticketmaster Events Club toimii kolmella pääalueella. Se edustaa Events Clubin jäsenohjelmaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisille jäsenille, tarjoilee laajan valikoiman oheispalveluita, kuten VIP-paketteja niin viihteen, kulttuurin kuin urheilunkin saralla sekä välittää laadukasta kotimaista ja kansainvälistä ohjelmaa.

Ticketmaster Events Club -palvelun avaaminen on Events Clubin toiminnassa harppaus eteenpäin. Missään muualla ei esimerkiksi pääsylippujen ja VIP-palveluiden ostamista ole tehty näin helpoksi. Tapahtumanjärjestäjät löytävät Ticketmaster Events Clubin kautta uusiakin  keinoja menestyä kovenevassa kilpailussa”, kertoo asiakkuuspäällikkö Pauliina Aalto Events Clubista,

Ticketmaster Events Club  parantaa lipunostajien palveluja huomattavasti ja palvelee paremmin myös tapahtumajärjestäjiä.  Jatkossa kuluttajat löytävät parhaat VIP-liput yhdestä paikasta”, kertoo Ticketmaster Suomen myyntijohtaja Petri Lehtoranta.

Ticketmaster Suomi on alansa tunnetuin Suomessa ja takana on jo yli 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta Lippupalveluna. Ticketmaster Suomi on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.

Events Club Oy on Live Nation Finland Oy:n omistama viihteen kanta-asiakasjärjestelmä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus Pohjoismaiden suurimpana toimijana alallaan. Yhtiö on ollut vuodesta 1997 saakka tuottamassa VIP-tilaisuuksia satoihin erilaisiin tapahtumiin, mm. AC/DC, Cirque du Soleil, Disney On Ice, Madonna, Metallica, U2, Luciano Pavarotti, Tina Turner, ammattilaisnyrkkeilyn huippuillat, sekä lukuisiin kotimaisten esiintyjien konsertteihin. Paketteja on myyty vuosien varrella yli 100 000 lojaliteettiklubin 23 000 jäsenelle. Events Club tuottaa monipuolista VIP-tarjontaa aina concierge-tason räätälöidyistä palveluista erilaisiin omiin tapahtumiin, kuljetuspalveluihin, kotimaan ja ulkomaiden matkapaketteihin sekä  artistien meet & greet -tilaisuuksiin saakka. Events Clubin jäseneksi voi liittyä yksityinen asiakas tai yritys. Neljä erilaista jäsenyystasoa on vastikään päivitetty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tämän päivän asiakastarpeisiin.

LISÄTIEDOT:
Ticketmaster Suomi / Sami Verno, puh. 040 831 9497, sami.verno@ticketmaster.fi 
Events Club / Pauliina Aalto, puh. 09 856 73 456, pauliina.aalto@eventsclub.fi

www.ticketmaster.fi
www.eventsclub.fi
www.livenation.fi
www.ticketmaster.fi/eventsclub

Live Nationin lehdistötiedote 13.1.2016.