Ticketmaster Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty norjalainen, Kristian Seljeset, 48.

Kristian Seljeset on nimitetty uuden Pohjois-Euroopan eli Nordic markkina-alueen aluejohtajaksi, sekä Norjan, Ruotsin ja Suomen toimitusjohtajaksi. Jakob H. Lund, joka toimi Ticketmaster Suomen toimitusjohtajana vuoden 2017 lopusta lähtien, on nimitetty Ticketmasterin Luoteis-Euroopan markkina-alueen aluejohtajaksi.

Skandinavian toiminnot ovat jo vuosia tiivistäneet yhteistyötä, ja nyt alueiden yhteistyö tulee olemaan entistä saumattomampaa.

– ”Työskenneltyämme läheisemmin viime vuosina, yhdeksi markkina-alueeksi yhdistyminen on luonnollinen askel paikallisen liiketoimintamme vahvistamiseksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tämä antaa meille mahdollisuuden olla entistä enemmän asiakas- ja fanilähtöisiä. Odotan innolla alueellisen ja maailmanlaajuisen yhteistyön tarjoamia mahdollisuuksia tiimillemme, asiakkaillemme ja faneillemme”, kommentoi Kristian Seljeset.

Tapahtuma-ala on erittäin voimakkaassa muutostilassa, joka on vaikuttanut myös lipunvälityksen liiketoimintaan. Samalla tämä tilanne tarjoaa mahdollisuuden tehdä digitaalisesta lipunvälityksestä entistä tehokkaampaa.

– ”Yhteistyön myötä olemme tunnistaneet jo useita osa-alueita, joissa voimme vahvistaa paikallista liiketoimintaamme yhdistämällä voimamme. Tiimi on innoissaan käynnistämässä liiketoimintaa uudelleen nyt, kun valmistaudumme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa palaamaan livetapahtumiin”, jatkaa Seljeset.

Kristian Seljeset aloittaa työssään Ticketmaster Suomen toimitusjohtajana välittömästi.

Lisätietoa:

Ticketmaster Suomi
Kristian Seljeset
+47 934 95 999
kristian.seljeset@ticketmaster.no

Riitta Peitsala
+358 50 3388 515
riitta.peitsala@ticketmaster.fi