Ticketmaster laajentaa toimintaansa perinteisistä tapahtumalipuista myös muihin lipputuotteisiin. Viimeisimpinä valikoimaansa tulleina pääsylippuina Ticketmaster on aloittanut mm. Suomen Asuntomessujen sekä Särkänniemen huvipuiston lippujen myynnin.

– Olemme laajentaneet määrätietoisesti myyntivalikoimaamme konsertti- ja tapahtumalippujen lisäksi myös muille uusille osa-alueille. Messu- ja huvipuistoliput ovat tästä hyvä esimerkki, kertoo Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Sami Verno.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Mikkelissä 14. heinäkuuta – 13. elokuuta.

– Haluamme tarjota kesäisessä Mikkelissä messuvieraillemme elämyksellisen kokemuksen. Samalla haluamme tarjota ennakkolipun ostajille mahdollisuuden etuihin sekä parantaa messukokemusta vaivattomalla sisäänpääsyllä, kertoo Suomen Asuntomessujen myynti- ja markkinointijohtaja Ville Toriseva. – Yhteistyö Ticketmasterin kanssa on meille luonteva tapa toimia, Toriseva jatkaa.

Kesä on muutoinkin vilkasta aikaa lippukaupoille. Sadat tuhannet suomalaiset vierailevat sankoin joukoin kesätapahtumissa, kuten musiikkifestivaaleilla, kesäteattereissa ja urheilukatsomoissa.

– Suosittuihin kesätapahtumiin kannattaa hankkia liput hyvissä ajoin. Ostamalla liput ennakkoon voi varmistaa itselleen varman, nopean ja vaivattoman sisäänpääsyn, muistuttaa Sami Verno.

Ticketmaster Suomi toimi vuoteen 2016 saakka Lippupalvelu-nimellä. Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945. Ticketmaster kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy maailmanlaajuisesti vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 30:ssa maassa.

Ticketmasterien lehdistötiedote 10.5.2017.