Ticketmaster Suomi ja United Festivals jatkavat hyvää yhteistyötään lipunvälityksen parissa, kun tahot allekirjoittivat mittavan kumppanuussopimuksen kesäkuussa. Yhteistyö kattaa yksinoikeuden kaikkiin United Festivals festivaalien tapahtumalippuihin. United Festivals muodostui, kun kolme vahvaa Varsinais-Suomalaista festivaalijärjestäjää, Down By The Laituri, Karjurock ja SmugglerRok, yhdisti voimansa.

  • Olen innoissani saatuamme pitkien selvitysten ja neuvottelujen jälkeen synnytettyä United Festivalsin. Ihmisillä on palava halu kohdata elämyksiä keskenään ja saada elävän musiikin muistikuvia. Tässä on meidän osaamisemme. Hienojen elämysten jakaminen toisten kanssa on parasta, mitä tapahtuman järjestäjä voi saavuttaa. Kun haetaan kasvua ja isompia linjoja, on ratkaisevaa, että kumppanimme ovat laadukkaimpia ja parhaimpia mitä on saatavilla. Tämän takia oli helppoa tehdä pitkä yhteistyösopimus vahvan Ticketmasterin kanssa. Yhdessä voimme toteuttaa asiakkaidemme ja omaa unelmaamme, kertoo DBTL toimitusjohtaja Henri Kulmala.
  • Festarit ja keikat palaavat takaisin ja vahvempina kuin koskaan. Ala elää siis jo nyt vahvaa nousukautta. Konsortoitumisen seurauksena Suomeen on syntynyt uusi ja iso festivaalitoimija, United Festivals. Ticketmasterilla on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen United festivalsin kanssa ja se koskee vuosittain satojen tuhansien lippujen myyntiä, mutta myös siihen liittyvää markkinointi- ja teknologiaosaamista. Ticketmaster pystyy toteuttamaan United Festivalsin vaativimmatkin toiveet ja se näkyy sitten maailmanluokan palveluna festivaalikävijöille. Odotamme todella innolla tulevia festareita, kommentoi Ticketmaster Suomen Senior Director, Petri Lehtoranta.

Näyttää vahvasti siltä, että tänä kesänä pääsemme nauttimaan DBTL:stä, Karjurockista, SmugglerRokista ja Naantali Sunfestistä. Kesälle 2022 on lisäksi suunnitteilla Hiidenkirnurock Vihdissä ja Rykmentinpuistorock Tuusulassa.

Lisätietoa United Festivals kokonaisuudesta.
Kaikki festivaalit Festival Finderista!