Ticketmaster Suomi on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen Helsinkiin avautuvan uuden tapahtuma-areenan, Garden Helsingin kanssa. Sopimus koskee yksinoikeutta areenan vuosittaisten satojen tuhansien lippujen myyntiin sekä siihen liittyvään markkinointi- ja teknologiaosaamiseen, kuten dynaamiseen hinnoitteluun ja digitaalisiin lippuratkaisuihin.
 
Helsingin Jäähallin viereen suunnitellun Garden Helsingin on määrä valmistua asteittain vuosina 2022-2023. Luvassa on moderni kansainvälisen tason tapahtuma-areena, jossa järjestetään runsaasti urheilu- sekä konsertti- ja kulttuuritapahtumia vuosittain. Areenaan rakennetaan 120 aitiota, ja sen tapahtumia mahtuu seuraamaan jopa 16 000 katsojaa. Helsingin vanha jäähalli, Nordis, peruskorjataan urheilu- ja konserttitapahtumia varten, ja sen kapasiteetiksi tulee tapahtumasta riippuen 2 500 – 5 000 katsojaa.
 
– Tapahtumissa käynti ei ole enää pelkkää katsomossa istumista vaan elämysten kokeminen alkaa jo lipunoston hetkestä. Ticketmasterin palveluiden kuluttajaystävällisyys ulottuu koko arvoketjuun lippujen myynnistä niiden toimittamiseen asiakkaille. Lisäksi yhtiön johtava asema Suomessa ja heidän laaja kansainvälinen tavoitettavuutensa olivat merkittäviä syitä siihen, miksi valitsimme juuri Ticketmasterin kumppaniksemme, toteaa Garden Helsingin hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.
 
Garden Helsingissä kävijät pääsevät hyödyntämään automaattisesti kaikkia Ticketmasterin markkinoille tuomia uutuuksia. Ticketmaster myös mittaa jatkuvasti kuluttajien ja tapahtumanjärjestäjien tyytyväisyyttä ja kehittää toimintaansa niiden pohjalta.
 
– Meille on suuri ilo olla osa Garden Helsinki -projektia. Ticketmasterilla on mittava kokemus näin suurten areenoiden toiminnasta ja pystymme toteuttamaan areenan ja tapahtumajärjestäjien vaativimmatkin toiveet huippuluokan teknologiamme avulla. Kaiken kaikkiaan tapahtuma-ala elää vahvaa nousukautta, mikä tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja niin yleisölle kuin tapahtumien järjestäjille, toteaa Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Jakob Lund.
 
Helsingin Töölöön, Nordenskiöldinkadun varrelle rakennettava Garden Helsinki on yksityisellä rahoituksella toteutettavaksi suunniteltu kiinteistökehityshanke. Gardeniin on suunniteltu monenlaisia ympärivuotisesti paikallisia asukkaita palvelevia toimintoja, joista keskeisin on maan alle rakennettava huippumoderni tapahtuma-areena.
 
Ticketmaster on lipunmyynnin ja siihen liittyvän digitaalisen markkinoinnin ja mobiilipalveluiden johtava yritys, jonka kautta myydään vuosittain yli 500 miljoonaa pääsylippua 29 maassa. Ticketmaster on osa maailman johtavaa tapahtuma-alan yritystä, Live Nation Entertainmentia, johon kuuluvat lisäksi Live Nation Concerts ja Live Nation Media & Sponsorship.