Ticketmasterin asiakkailla ja suomalaisella tapahtumayleisöllä on mahdollisuus äänestää sekä vuoden parasta tapahtumaa että tapahtumaa, jota odottaa eniten ensi vuodelta 2020.

Suosikkitapahtumaksi voi äänestää konserttia, festivaalia, urheilutapahtumaa, teatteriesitystä tai muuta yksittäistä tapahtumaa, joka on sykähdyttänyt tämän vuoden aikana.

Viikon ajan, 4.-10.11., suomalaisilla tapahtumakävijöillä on mahdollisuus äänestää vuoden suosikkitapahtumaansa Ticketmasterin äänestyksessä. Voittajaa ei valita myytyjen lippujen määrällä tai muilla lipunmyynnin mittareilla. Vuoden paras tapahtuma on fanien päätettävissä. Eniten ääniä saanut tapahtuma on vuoden paras tapahtuma -äänestyksen voittaja. Voittajat julkistetaan marraskuun aikana.

Jakakaa tapahtumaanne

Toivomme kaikkia Ticketmasterin tapahtumajärjestäjä asiakkaitamme kannustamaan tapahtumakävijöitänne äänestämään suosikkiaan. Jakakaa äänestyslinkkiä sosiaalisen median kanavissanne, verkkosivuillanne sekä kanta-asiakaskirjeissänne. 
Täältä löydätte kampanjan bannereita käyttöönne https://lne.app.box.com/s/gtezsltm7nnuxt7xemt6nz64zj702bzo

Äänestys tapahtuu www.ticketmaster.fi/toty

Äänestys toteutetaan samanaikaisesti kaikissa Ticketmaster-maissa ja se saavutti suuremman suosion viime vuonna kuin koskaan aikaisemmin. Äänestykseen osallistui kaikkiaan lähes 200 000 Ticketmasterin tapahtumakävijää maailmanlaajuisesti. Suomessa suosikkitapahtumansa äänestykseen osallistui reilut 6 000 tapahtumakävijää. Kansainvälinen voittaja oli korealainen pop-bändi BTS. Amerikkalaisen hevimetallibändi Metallican konsertit Hartwall Arenalla voittivat suomalaisten tapahtumakävijöiden äänestyksen vuoden parhaaksi tapahtumaksi 2018. Vuoden odotetuimman tapahtuman äänestyksen voitti Metallican konsertti, joka järjestettiin Kantolassa kesällä 2019