Jääkiekon KHL-liigan ainoa suomalaisjoukkue Helsingin Jokerit ja Ticketmaster ovat allekirjoittaneet lipunmyyntisopimuksen.

– Ottelutapahtumien lipunmyynti on yksi tärkeimpiä avaintoimintojamme ja käyttämällä markkinoiden johtavinta lipunmyyntijärjestelmää, pystymme palvelemaan fanejamme, yleisöämme ja sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Lipunmyynnin lisäksi pääsemme yhdessä Ticketmasterin kanssa kehittämään asiakasviestintää, markkinointia sekä uudenlaisia lisäpalveluita asiakkaillemme, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Sopimus astuu voimaan 1.5.2017 ja tulevalla KHL-kaudella Jokerit jatkaa vielä nykyisen lipunmyyntikumppanin kanssa.

Ticketmaster-konserni on maailman suurin lätkälippujen välittäjä. Jokereiden lisäksi asiakkaina on mm. suurin osa Liiga-joukkueista, 11/12 Mestis-seuraa, kaikki NHL-seurat sekä NHL:n järjestämät ulkoilmaottelut. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin yli 20 maassa. Lue lisää myös Ticketmasterin ja Hartwall Arenan yhteistyöstä: http://info.ticketmaster.fi/fi/uutiset/hartwall-arena-valitsi-ticketmasterin