Suomen Lentopalloliitto ja Ticketmaster Suomi ovat allekirjoittaneet lipunmyyntiä koskevan jatkosopimuksen. Ticketmaster toimii Lentopalloliiton lipunmyyntikumppanina tälläkin hetkellä, ja uusittu jatkosopimus jatkaa hyvää yhteistyötä yhä pidemmälle tulevaisuuteen.

– Yhteistyö on ollut alusta saakka saumatonta, tehokasta ja töitä on tehty hyvässä hengessä, kertoo Ticketmaster Suomen myyntijohtaja Petri Lehtoranta.

– Meille suurten ottelutapahtumien järjestäjänä on tärkeää, että lipunmyyntikumppaniltamme löytyy rautaista osaamista niin teknisten järjestelmien kuin kohderyhmien tuntemisen osalta. Tämä kaikki näkyy asiakkaillemme ostamisen vaivattomuutena ja mahdollisuutena valita itselle sopivimmat lipputyypit, kommentoi Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja.

– Tyytyväisinä jatkamme yhteistyötä Ticketmasterin huipputiimin kanssa, jatkaa Säilynoja.

Maajoukkueen ottelut ja lentopallo lajina ovat voimakkaassa kasvussa entistä upeimmiksi yleisötapahtumiksi, ja kannustajia riittää niin paikan päälle, TV:een ääreen ja muiden mediakanavien pariin. Kansainvälinen menestys on kasvattanut lentopallon fanijoukkoja. Lisää hienoja maaotteluita on tarjolla heti uuden vuoden jälkeen tammikuun miesten ja naisten EM-karsintaotteluilla. Yhteistyön myötä Ticketmaster on myös mukana tukemassa liiton Power Cup -juniorilentopallotapahtumaa kesäkuussa.