Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmaan kuuluvat hotellivieraat voivat jatkossa uuden sopimuksen johdosta nauttia eksklusiivisesta oikeudesta ostaa lippuja ja ainutlaatuisista kokemuksista Live Nationin halutuimmista konserteissa ja tapahtumissa Pohjoismaiden alueella.

Scandic ja Live Nation ovat tarjonneet jo vuodesta 2011 asti Ruotsissa hotellivieraille monipuolisia elämyksiä, mukaan lukien tapahtumia, illallisia ja majoitusmahdollisuuksia. Nyt tämä yhteistyö laajenee koskemaan Pohjoismaita tarkoituksena antaa Scandic Friends -jäsenille pääsy Live Nationin halutuimpiin tapahtumiin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Vuoden 2018 alusta alkaen Scandic Friends jäsenet pääsevät nauttimaan oikeudesta ostaa konserttilippuja, mahdollisuuksista päästä osallistumaan VIP-tapahtumiin Scandic-hotelleissa, osallistumaan valikoitujen tapahtumien soundcheckeihin sekä jopa mahdollisuuksista päästä backstagelle tapaamaan idoleitaan. Jäsenille on luvassa enemmän ainutlaatuisia aktivointeja, kuten Grand Central by Scandicin tekeminen ”viralliseksi fanihotelliksi” Depeche Moden Tukholman keikan yhteydessä aikaisemmin tänä vuonna.

– Scandic, Live Nation ja Ticketmaster ovat täydellinen yhdistelmä, kun halutaan tarjota samaan aikaan kiinnostavia tapahtumia sekä korkeatasoista majoitusta. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota entistäkin upeampia kokemuksia asiakkaillemme – asioita, joihin monilla faneilla ja vapaa-aikanaan matkustavilla ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuutta, kertoo Alvin Argus, Scandic Hotelsin kumppanuusjohtaja.

– Fanit ovat enemmän kuin valmiita matkustamaan nähdäkseen suosikkiartistinsa. Olemme innoissamme päästessämme tarjoamaan yhteistyössä Scandicin kanssa pohjoismaisille faneille kustomoituja kokemuksia, joilla he pystyvät nauttimaan livemusiikista entistäkin enemmän”, kertoo Therése Liljedahl, Live Nationin Pohjoismaisten kumppanuuksien johtaja.

Uusi sopimus on voimassa 1.1.2018 alkaen vuoteen 2020, ja kattaa Pohjoismaat, poislukien Islannin. Tietoa tapahtumista löytyy scandichotels.com -sivustolta ja niistä viestitään suoraan Scandic Friends -jäsenten uutiskirjeissä.

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä/rakenteilla lähes 230 hotellia ja noin 44 000 hotellihuonetta.

Live Nationin lehdistötiedote 25.10.2017.