Jokereiden runkosarjan kotiottelut käynnistyivät eilen Hartwalla Arenalla.

Suomessa on voimassa sisätiloissa järjestettävien yleisötapahtumien rajoitukset ja niiden puitteissa Jokereiden kotiotteluihin Hartwall Arenaan saa tällä hetkellä ottaa enintään 4500 katsojaa.

Jokerit palvelivat asiakkaitaan selkeästi, käytössä olevat katsomolohkot olivat jaettu turvallisuutta ajatellen ja perhekunnat huomioiden. Katsomolohkossa vapaa liikkuminen ja ravintoloiden palvelut pelasivat sujuvasti. Jokerit onnistuivat kiitettävästi toteuttamaan kauan kaivatun suuren yleisömäärän tapahtuman.

Näinä poikkeusaikoina on tärkeää tutustua tapahtumajärjestäjän ja tapahtumapaikan ohjeistuksiin ennakkoon. Noudattamalla yleisiä ohjeita ja kunnioittamalla muita tapahtumakävijöitä teemme tapahtumista turvallisia ja näin saamme jatkossakin nauttia elämyksellisistä yleisötapahtumista!

Neftehimikin joukkueessa ilmeni neljä positiivista koronaviruksen pikatestitulosta Helsingissä pelatun ottelun jälkeen. Koronavirusaltistumisista johtuen Jokereiden pelaajia asetettiin karanteeniin viranomaisten toimesta, ja seuraavat kotiottelut siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan.

Tekstiä muokattu 14.9.2020