Menestyksekäs jääkiekkoseura Porin Ässät ja maailman johtava lipunmyyntiyritys Ticketmaster ovat allekirjoittaneet lipunmyyntiä koskevan yhteistyösopimuksen.

Molemmat osapuolet ovat vahvoja digitaalisen liiketoiminnan toimijoita, joilla strategian keskiössä on myös ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus.

Painotimme lipputoimittajamme valinnassa etenkin digitaalisia työkaluja sekä kokonaisvaltaista palvelua. Olemme ottaneet ison harppauksen omassa liiketoiminnassamme koskien lipunmyynnin analysointia sekä lipunmyynnin tuomista 2020-luvulle. Ticketmaster oli luontevin kumppani jatkamaan aloittamaamme kehitystyötä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa entistäkin monipuolisempia lipunmyynninpalveluita. Focus meillä on digitaalisten lippujen myynnin kehittämisessä, mutta kehitämme myös kivijalkaliikkeiden myyntiä. Tavoitteenamme on helppo ja mukava ostotapahtuma paikasta ja ajasta riippumatta, kommentoi Ässien areenapäällikkö Niklas Ikonen.

Ticketmaster on alan vahvin toimija ja edelläkävijä digitaalisen lippujen välittämisessä sekä kuluttajien tunnistamisessa ja palvelussa. Ticketmaster omaa pitkän kokemuksen jääkiekkolippujen myynnistä ja markkinoinnista.

Olemme Ticketmasterissa iloisia, että saamme perinteisen ja erittäin innovatiivisen seuran mukaan jääkiekkoperheeseemme. Tunnemme lätkäseurojen lipunmyyntitarpeet ja täytämme lipunostajien palveluodotukset ja vaatimukset, kommentoi Ticketmasterin myyntijohtaja Petri Lehtoranta.

Ticketmasterin myydessä eksklusiivisesti myös muiden Satakunnan suurimpien tapahtumajärjestäjien, Rauman Lukon ja Pori Jazzin lippuja, saavat Patasydämet sen myötä myös uudenlaisia mahdollisuuksia.

Ticketmaster mahdollistaa seuraavan askeleen strategiassamme antamalla käyttöömme nykyaikaiset analysointityökalut sekä huippu tiiminsä. Yhteistyön perimmäisenä tarkoituksena on kehittää lipunmyyntimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin, jatkaa Ikonen.

Ässät ja Ticketmaster odottavat innolla yhteistyön tuomia mahdollisuuksia ja tiimiensä yhteistyötä.

Patasydämien ensi kauden kausikorttimyynti alkaa perjantaina 22. toukokuuta Ticketmasterin kanavissa.