Olemme julkaisseet uuden sosiaalisen median videotyökalun Periscopen, joka täydentää erityisesti tapahtumanaikaista kuluttajaviestintäämme. Jatkossa voimme välittää tunnelmia suorana tapahtumista. Tähän saakka reaaliaikainen tapahtumaviestintämme on ollut pitkälti tekstin ja kuvien varassa. Palvelun avulla saamme myös tehostettua Twitterin käyttöä ja tavoitamme paremmin nuoret käyttäjät eli milleniaalit.

Lanseeraamme palvelun tänään torstaina 10.3. ja ensimmäinen lähetys tulee suorana Party like Gatsby Helsinki – Star of the North 20-luvun bileistä Vanhalta Ylioppilastalolta, Helsingistä. Mikäli sinulla on käytössä Periscope, löydät meidät palvelusta tunnuksella @TicketmasterFI. Seuraa meitä, jaa tietoa sidosryhmillesi ja virittäydy taajuudelle!

Jatkossa kuluttajat pääsevät kanssamme kiinnostaviin tapahtumiin ja niiden kulisseihin. Välitämme tunnelmat tuoreeltaan paikan päältä, olemalla heidän kanssaan siellä missä tapahtuu.

Mikäli kiinnostuit palvelustamme ja haluat tapahtumallesi kauttamme reaaliaikaista näkyvyyttä, ota yhteyttä markkinointiimme: markkinointi@ticketmaster.fi.

Siis mikä ihmeen Periskooppi? 
Periscope on siis Twitterin omistama sosiaalinen suoratoistopalvelu, joka julkaistiin Applen iOS-laitteille maaliskuussa 2015 ja Android-laitteille toukokuussa. Periscopella voi lähettää puhelimellaan video-ohjelmaa. Ohjelma on reaaliaikaista ja sitä voi kommentoida. Vuorovaikutteisuus onkin yksi sovelluksen tunnusmerkkejä.

Yhteistyöterveisin,
Ticketmaster Suomen markkinointitiimi