70 vuotta palvelua teki meistä mestarin ja 6.1.2016 eteenpäin Lippupalvelu tunnetaan Suomessa nimellä Ticketmaster Suomi. Meillä on 70 vuoden kokemus tapahtumista ja tulemme jatkossakin olemaan perinteikäs ja pitkän historian omaava yritys, mutta samalla tuomme myös kansainväliset tapahtumat ja elämykset suomalaisten lipunostajien ulottuville helposti ja luotettavasti. Tapahtumanjärjestäjät puolestaan saavat tuekseen markkinoiden johtavimmat lipunmyynti- ja markkinointiratkaisut.

Nimenmuutoksen myötä myös logomme ja verkkosivumme url-osoite vaihtuvat. Jatkossa myynnissä olevat tapahtumat löytyvät osoitteesta www.ticketmaster.fi . Uudet logot ja bannerit ovat puolestaan ladattavissa näiltä info-sivuiltamme: http://info.ticketmaster.fi/materiaalipankki . Otamme käyttöön myös uudennäköisen sinivalkoisen lippupaperin lähiaikoina. Myös eTicketin (pdf-lippu) ulkoasu muuttuu Ticketmaster Suomeksi. Lipunmyyntijärjestelmään tai sen käyttöön nimenmuutoksella ei ole vaikutusta.

Samalla käynnistyy myös laaja tehobuusti-kampanja mediassa, jossa kerromme kuluttajille ja medialle nimenmuutoksestamme. Mikäli haluatte julkaista nimenmuutoksesta uutisen verkkosivuillenne, tässä tiedoteteksti alla, kuvituksena voi käyttää uutta logoamme:

Lippupalvelu on jatkossa Ticketmaster Suomi.

6.1.2016 eteenpäin Lippupalvelu tunnetaan Suomessa nimellä Ticketmaster Suomi. Nimenmuutos ei vaikuta jo ostettuihin lippuihin ja niitä voi käyttää normaalisti. Jatkossa kaikki Lippupalvelun välittämät tapahtumat löytyvät www.ticketmaster.fi –sivuilta sekä myös kaikista lippukaupoista. Ticketmaster välittää vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.

Tarvittaessa lisätietoa nimenmuutoksesta antaa oma yhteyshenkilösi ja sami.verno@ticketmaster.fi .

Oikein mukavaa ja tapahtumarikasta uutta vuotta 2016.

Terveisin,
Lippupalvelu

70 vuotta elämyksiä, kokemuksia, väristyksiä ja ainutkertaisuutta. Me tunnemme musiikin, urheilun, kulttuurin ja suomalaiset.