Uusi toimitusjohtaja on työskennellyt alalla yli 20 vuotta, ja hänellä on vahva ja pitkäaikainen tapahtuma-alan ja lipunmyynnin kansainvälinen kokemus.

Ticketmaster Suomi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jakob Lund. Hän on toiminut alalla yli 20 vuotta, ja hänellä on vahva ja pitkäaikainen tapahtuma-alan ja lipunmyynnin kansainvälinen kokemus. Jakob on työskennellyt edelliset seitsemän vuotta Ticketmaster Tanskan toimitusjohtajana ja nyt hänen vastuulleen tulee Tanskan toimintojen lisäksi myös Ticketmaster Suomen toiminnot. Nimityksen myötä pystymme jatkossa hyödyntämään entistä nopeammin ja paremmin Ticketmaster-konsernin kansainvälisiä resursseja, osaamista sekä uusia tuotteita ja innovaatioita. Tapahtumajärjestäjille se tulee näkymään parempana ja tehokkaampana palveluna sekä ratkaisuina lipunmyynnin kehittämisessä. 

– Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta. Meillä on hyvä tekemisen meininki Ticketmasterilla ja tukenani on äärimmäisen ammattitaitoinen henkilöstö Suomessa. Ja jatkossa myös Ticketmasterin Nordic-tason verkostot ja tietotaito ovat tehokkaammin suomalaisten tapahtumajärjestäjien käytettävissä. Tavoitteena on jatkossakin yhdessä täyttää penkit ja katsomot, kertoo Jakob H. Lund. 

– Tulen viettämään paljon aikaa Suomessa ja ensi töikseni tapaamaan suomalaisia asiakkaita. Ticketmaster Suomen viime vuosien kasvun myötä olemme jo vahvistaneet Suomen organisaatiotamme, ja pitkäaikaisten jatkosopimusten sekä uusien asiakkuuksien myötä Ticketmaster Suomen kasvu tulee jatkumaan tulevinakin vuosina. Tavoitteenamme on, että meillä Suomessa on jatkossakin Ticketmaster-konsernin tyytyväisimmät asiakkaat, joiden käytössä on markkinoiden johtavimmat lipunmyynnin ja sitä tukevien markkinointitoimenpiteiden ratkaisut, jatkaa Jakob.

Uudessa tehtävässään Ticketmaster Suomen toimitusjohtajana Jakob H. Lund aloittaa 16.1.2017. Jakobin tavoittaa sähköpostilla Jakob.Lund@ticketmaster.fi ja puhelimella +45 2162 1501.

Tässä yhteydessä haluamme kiittää myös Ari Kuokkasta loistavasta työstä ja panoksesta viimeisen 10 vuoden aikana sekä toivottaa menestystä tuleviin uusiin haasteisiin. Kiitos Ari. 

Viime viikolla juhlimme myös Ticketmasterin 1-vuotissyntymäpäiviä, niin Suomessa kuin Tanskassa ja muissakin Pohjoismassa. Re-branding 70-vuotiaasta Lippupalvelusta Ticketmaster Suomeksi viime vuonna onnistui erinomaisesti ja kuluttajat ovat ottaneet uuden nimen ja brändin äärimmäisen mielekkäästi ja positiivisesti vastaan. Nimenvaihdos symboloi myös sitä, että tuomme Ticketmasterin kansainväliset huipputapahtumat ympäri maailman suomalaisten kuluttajien ulottuville – turvalllisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Oikein mukavaa ja tapahtumarikasta uutta vuotta 2017,

Ticketmaster Suomi

 

Uutinen julkaistu 12.1.2017.