Jääkiekon Liiga-joukkue TPS ja Ticketmaster ovat allekirjoittaneet lipunmyyntiä koskevan jatkosopimuksen. Ticketmaster toimii TPS:n lipunmyyntikumppanina tälläkin hetkellä ja nyt uusittu jatkosopimus astuu voimaan kuluvan kauden jälkeen.

– Ottelutapahtumien lipunmyynti on yksi tärkeimpiä avaintoimintojamme ja käyttämällä markkinoiden johtavinta lipunmyyntijärjestelmää, pystymme palvelemaan fanejamme, yleisöämme ja sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola .

– Vaadimme kumppaneiltamme korkeaa ammattitaitoa, luotettavuutta, reagointikykyä ja halua onnistua yhdessä, ja siksi haluamme jatkaa yhteistyötä lipunmyynniin ja tapahtumamarkkinoinnin osaavimman kumppanin kanssa,  jatkaa Eskola.

– On kunnia-asia meille jatkaa strategisen tason yhteistyötä TPS-organisaation kanssa ja päästä yhdessä kehittämään tältä osin suomalaista huippu-urheilukenttää. Tavoitteena on kasvattaa TPS:n lipunmyyntiä sekä asiakastyytyväisyyttä kaikilla rintamilla, Ticketmaster Suomen myyntijohtaja Petri Lehtoranta toteaa.

Ticketmaster-konserni on maailman suurin lätkälippujen välittäjä. HC TPS:n lisäksi asiakkaina on mm. suurin osa Liiga-joukkueista, Jokerit  (kaudesta 2017-2018 alkaen), 11/12 Mestis-seuraa, kaikki NHL-seurat sekä NHL:n järjestämät ulkoilmaottelut. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27 maassa.

 

Uutinen julkaistu syksyllä 2016.