Arvoisa tapahtumajärjestäjä,

Toteutamme jälleen perinteisen vuoden paras tapahtuma -äänestyksen. Ticketmasterin asiakkailla ja suomalaisella tapahtumayleisöllä on mahdollisuus äänestää (1) vuoden parasta tapahtumaa sekä (2) sitä tapahtumaa, jota eniten odotetaan tulevalta vuodelta 2018. Tapahtuma voi olla konsertti, festivaali, teatterinäytös, jääkiekko-, jalkapallo- tai mikä tahansa urheilutapahtuma, tai ylipäätänsä juuri se yksittäistä kuluttajaa eniten sykähdyttänyt tapahtumakokemus. Äänestysaika on 6.11. – 12.11.2017 ja voittaja julkistetaan loppuvuoden aikana. Valta on yleisöllä ja eniten ääniä saanut tapahtuma on vuoden paras tapahtuma.

Toivomme myös sinun osallistuvan omalla tapahtumallasi kampanjaan kannustamalla omia tapahtumakävijöitäsi osallistumaan äänestykseen. Sinun tarvitsee vain jakaa linkki äänestyslomakkeeseen: https://www.ticketmaster.fi/tmtoty  . Voit jakaa sitä omissa sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja/tai kanta-asiakaskirjeissä. Tällä tavoin varmistat, että oman tapahtumasi kävijät pääsevät helposti osallistumaan äänestykseen. Toisena vaihtoehtona on jakaa Ticketmaster Suomen Facebook-postausta omilla FB-sivuillasi.

Äänestys toteutetaan samanaikaiseti kaikissa Ticketmaster-maissa ja viime vuonna siihen osallistui kaikkiaan yli 124 000 Ticketmasterin asiakasta maailmanlaajuisesti. Suomessa viime vuonna äänestykseen osallistui lähes 8 000 henkilöä. Ticketmasterin suomalaiset asiakkaat äänestivät Eppu Normaalin Ratinan-konsertin vuoden 2016 parhaaksi tapahtumaksi maassamme. Kuluvan vuoden aikana on koettu tuhansia ikimuistoisia tapahtumia, joten on mielenkiintoista nähdä kuka voittaa tällä kertaa sekä mitä tapahtumaa tällä hetkellä odotetaan eniten ensi vuoden osalta.

Etsitään yhdessä vuoden paras tapahtuma sekä tulevan vuoden odotetuinta tapahtumaa. Tervetuloa mukaan kampanjaamme!

Lisätietoa ja materiaalipyynnöt markkinoinnistamme markkinointi@ticketmaster.fi.