Ticketmaster on allekirjoittanut Pohjoismaisen kumppanisopimuksen All Things Liven kanssa, missä mukana neljä Pohjoismaata, Suomi, Norja, Ruotsi ja Tanska.

Kumppanuuden myötä Ticketmasterista tulee kaikkien All Things Live Nordic -tapahtumien, kuten konserttien, show-tapahtumien ja festivaalien eksklusiivinen lipunmyyntikumppani. Yhteistyön myötä All Things Live saa käyttöönsä Ticketmasterin paikallisen sekä Pohjoimaisen asiantuntemuksen ja palvelut mukaan lukien markkinointi, kuluttajaviestintä ja alan kehittyneimmät digitaalisten lippujen teknologiat, jotka ovat erityisen toivottuja Pohjoismaisten fanien keskuudessa.

All Things Live ja Ticketmaster ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo useita vuosia Pohjoismaissa. Sopimus perustuu nykyiseen kumppanuuteen ja samalla avaa uusia mahdollisuuksia alueellisesti.

Kim Worsøe, All Things Live Nordic, sanoi: ”Live-kokemus ei enää ala sillä hetkellä, kun fanit istuvat paikoilleen tapahtumassa, vaan siitä hetkestä lähtien, kun he ostavat lippunsa. Heidän vahvan asemansa lipunvälityksessä kaikissa Pohjoismaissa ja aiemman loistavan kumppanuutemme myötä olen varma, että he ovat vahvin toimija täyttämään kunnianhimoiset tavoitteemme ja auttamaan meitä liiketoiminnan kasvattamisessa. Samalla saamme parhaan mahdollisen palvelun All Things Live:n toiminallisuuksille kaikissa Pohjoismaissa.”

Jakob Lund, Ticketmaster Nordic, sanoi: ”Kokemuksemme työskentelystä All Things Liven kanssa useiden vuosien ajalta, olen todella ylpeä ja innostunut tämän hienon kumppanuuden siirtämisestä seuraavalle tasolle. Kun live-tapahtumat jälleen käynnistyvät toden teolla, olemme täällä tuomassa entistä useammalle fanille parasta lipunostokokemusta ja entistä enemmän faneja live-tapahtumiin. Olen innoissani tästä ensimmäisestä pohjoismaisesta kumppanuudesta fantastisen All Things Live Groupin kanssa.

Lue lisää All Things Live:stä täältä