Koronatodistus ja kulunvalvonta

Suomessa koronapassin käyttö on vaihtoehto alueellisille koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa sisäänpääsyn esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Koronarajoitusten kohteina olevat toimijat voivat ottaa koronapassin käyttöön vapaaehtoisesti. Rajoitusten kohteena olevat toimijat voivat edellyttää asiakkailtaan koronapassin näyttämistä sisäänpääsyn yhteydessä.

Suosituksemme

Suosittelemme koronatodistusten eli koronapassin tarkastamiseen erillistä luentapistettä tapahtumapaikalla. Kokemuksemme mukaan koronapassien lukeminen erillisellä luentapisteellä ennen lipunluentaa sujuvoittaa sisäänpääsyä ja helpottaa ihmismassojen hallitsemista, mikä ehkäisee ruuhkan syntymistä lipunluenta-alueelle. Tällä tavoin vältetään myös henkilöiden, joilla ei ole voimassa olevaa koronapassia, pääsemistä turvatarkastus- ja lipunluenta-alueelle.

Koronatodistuksen lukija -sovellus

Koronatodistuksen eli koronapassin lukemiseen vaaditaan THL:n hyväksymä Koronatodistuksen lukija -sovellus, jonka voi ladata Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille App Storesta. Sovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä Koronatodistuksen lukija ja se toimii uusimmissa Android- ja iOS-laitteissa.

Sovelluksen käyttö

  1. Avaa sovellus ja hyväksy käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
  2. Anna sovellukselle lupa käyttää laitteen kameraa
  3. Lue asiakkaan koronatodistuksen QR-koodi. Sovellus kertoo sinulle koronatodistuksen haltijan nimen sekä onko koronatodistus voimassa.
  4. Tarkista että asiakkaan henkilötiedot vastaavat koronatodistuksen henkilötietoja.

Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita tietoja. Autamme mielellämme, mikäli kysymyksiä koronatodistusten lukemiseen liittyen herää. 

Senaste nyheter

Ticketmaster laajentaa toimintaansa Etelä-Amerikassa

Ticketmaster laajentaa toimintaansa Etelä-Amerikassa

Ticketmaster laajentaa toimintaansa Etelä-Amerikkaan tehden yrityskaupan Meksikossa ja perustaen uuden toimipisteen Chileen. Laajennus vahvistaa Ticketmasterin toimintaa kasvavilla Etelä-Amerikan markkinoilla olemassa olevien Brasilian ja Argentiinan liiketoimintojen...

Tutustu uuteen kollegaamme: Minna Salomaa

Tutustu uuteen kollegaamme: Minna Salomaa

Ticketmasterin myyntitiimi vahvistui avainasiakaspäälliköllä, kun Minna Salomaa aloitti Ticketmasterilla joulukussa. Salomaalla on pitkä ja monipuolinen tausta tapahtuma-alalta ja hän on vastannut uransa aikana monista tapahtumaravintoloista, klubeista, konserteista...

Ticketmaster Suomi tukee MIELI Suomen Mielenterveys ry:n työtä

Ticketmaster Suomi tukee MIELI Suomen Mielenterveys ry:n työtä

Ticketmaster Suomi on perinteisesti ollut mukana hyväntekeväisyystyössä läpi historiansa. Olemme muun muassa tukeneet juuriamme kunnioittaen Sotainvalidien Veljesliittoa sekä lukuisia muita hyväntekeväisyyskohteita. Sitoutimme työyhteisömme mukaan...

Joulun pyhät tuovat poikkeuksia palveluaikoihimme

Joulun pyhät tuovat poikkeuksia palveluaikoihimme

Ticketmasterin järjestäjätuki palvelee kiireellisissä asioissa joulun ja uudenvuoden pyhinä poikkeusaikataulun mukaisesti.Tapahtumajärjestäjien asiakaspalvelu:Joulun pyhät 24.12. – 25.12. SuljettuMuina aikoina palvelemme normaalisti:Arkisin klo 8-21Lauantait klo...