Tutustu uusiin kollegoihimme: Julia Ylihannu ja Marek Anissimov. Vuoden alussa markkinoinnin ja talouden tiimeissämme aloitti kaksi harjoittelijaa.  

Julia Ylihannu

Julia Ylihannu, markkinoinnin harjoittelija

Markkinointiharjoittelijamme Julia opiskelee parhaillaan markkinointia ensimmäistä maisterivuottaaan Oulun Yliopistossa.

On etuoikeus päästä harjoittelun aikana oppimaan lisää alasta, joka on aivan tapahtuma-alan näköalapaikalla. Kiinnostukseni tapahtuma-alaa kohtaan sekä aktiivinen trendien seuraaminen kannustavat entisestään oppimaan lisää markkinoinnista tällä alalla moninaisten tehtävien ja projektien parissa. Tuon mukanani eritoten osaamista ja kiinnostusta digitaalisesta markkinoinnista sosiaalisen median alustoilla.

Julian harjoittelu Ticketmasterissa jatkuu toukokuun loppuun asti.

Rakastan matkustamista ja uusia kokemuksia, ja olen tuon tuosta suunnittelemassa uutta reissua. Vietän myös mielelläni aikaa perheeni kanssa mökkeillen Kainuussa eri aktiviteettien parissa. Muutoin vapaa-ajalla tykkään käydä kuntosalilla sekä uimassa.”

Marek Anissimov

Marek Anissimov, talouden harjoittelija

Marek Anissimov aloitti harjoittelijana talouden tiimissä.

”Odotan työharjoittelulta eritysesti sitä, että opin käytännön kautta miten eri ohjelmat toimivat ja siten kerryttää omaa työkokemustani.”

Vapaa-ajalla Marek tykkää musiikin kuuntelusta ja tutustuu mielellään musiikin erilaisiin taustatietoihin.