Vaikeiden aikojen jälkeen on jokaiselle tapahtumajärjestäjälle tullut selväksi, kuinka tärkeää on tuntea tapahtumakävijät. Ticket Transfer mahdollistaa digitaalisten lippujen siirron jokaiselle tapahtumakävijälle. Ominaisuus on saatavilla kaikkiin Ticketmasterilla myynnissä oleviin tapahtumiin.

Olemme aina tunteneet lipunostajan, joka tyypillisesti useita lippuja ostaessaan lähettää liput sähköpostitse muulle seurueelle tai tulee lippujen kanssa koko seurueen puolesta sisäänkäynnille ja lipunlukuun. Digitaalisille lipuille toimiva Ticket Transfer mahdollistaa nyt lippujen siirron nimen ja sähköpostiosoitteen perusteella muulle seurueelle, jolloin jokaisella tapahtumakävijällä on lippu omalla Ticketmasterin käyttäjätilillään. Tunnemme Ticket Transferin avulla nyt kaikki tapahtumakävijät, joille lippuja on siirretty.

86 % faneista haluaaa käyttää lipun siirtoa

Ticketmaster Brand Tracker

Ticket Transfer helpottaa sinua tuntemaan fanisi. Tiedät, ketkä tapahtumassa kävivät ja keneen ottaa yhteyttä tilanteen niin vaatiessa. Ticket Transferin avulla kasvatat myös markkinointirekisteriäsi, jolle markkinoit tulevia tapahtumiasi. Henkilön tulee rekisteröityä Ticketmasterin verkkokauppaan vastaanottaakseen lipun, ja samalla hän voi hyväksyä tapahtumajärjestäjän markkinointiluvan.

Lippujen siirtäminen on helppoa

Fani valitsee Ticketmasterin verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa käyttäjätilin kautta lipun, jonka haluaa siirtää. Fani kirjoittaa vastaanottajan nimen ja sähköpostiosoitteen sekä valinnaisen viestin lipun vastaanottajalle. Vastaanottaja saa sähköpostin ja mahdollisuuden hyväksyä lipun siirron. Kun lippu on hyväksytty, se siirretään turvallisesti uudelle tilille ja merkitään siirretyksi alkuperäisellä tilillä.

Haluatko Ticket Transfer -toiminnon tapahtumaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai nimettyyn yhteyshenkilöösi.