Tukeakseen kaikkien yhdenvertaista mahdollisuutta urheiluun sekä omien unelmien tavoitteluun HIFK Fotboll järjestää yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuman perjantaina 18.8. pelattavassa HIFK – EIF -ottelussa. Tapahtuman tavoitteena on kerätä lipputulojen kautta mahdollisimman suuri taloudellinen tuki Paraolympiakomitealle. Osta lippu ja tue urheilua!

Tuemme Suomen Paralympiakomiteaa elokuisessa ottelussa lahjoittamalla puolet lipunvälityksen kulupalkkiostamme komitealle. Ottelulipun ostaminen on siis lahjoitus Suomen Paralympiakomitealle. Toteutimme ostopolulle myös lahjoitusmahdollisuuden, jossa lipunostaja voi tehdä oston yhteydessä lahjoituksen suoraan Suomen Paralympiakomitealle.  

Tuotamme tapahtuman lipunvälityksen ja kulunvalvonnan järjestäjälle täysin kuluttomasti ja tuemme hyväntekeväisyysottelun lipunmyyntiä kanavissamme. Tavoitteena on loppuunmyyty katsomo ja vahva tuki vammaisten nuorten urheilulle. Kutsumme kaikki mukaan talkoisiin – ostamalla lipun, olet mukana.

”Ticketmasterin lähteminen mukaan tukemaan tapahtumamme kautta Paralympia komitean toimintaa monin eri keinoin on ollut valtavan hieno asia meille tapahtumaa järjestäville. Ticketmaster tukee tapahtumaa sekä antamalla suoraa tukea rahallisesti Paralympia toiminnalle ohjaamalla puolet omasta palkkiostaan hyvään ja tärkeään asiaan. Lisäksi Ticketmaster tekee merkittävää markkinoinnillista työtä tapahtuman lipunmyynnin edistämiseksi tuomalla tapahtumaa omissa kanavissaan erinomaisesti esille,” kertoo HIFK Fotbollin operatiivinen johtaja Marko Lahikainen.

”Olen todella tyytyväinen yhteistyökumppanimme suhtautumisesta asiaan ja toivon, että kaikki yhdessä saamme tämän hienon elokuisen illan aikana kokea täyden kotikatsomon tunnelmaa ja ohjattua ison ja merkittävän rahamäärän Paralympia toiminnan auttamiseksi hädän hetkellä,” Lahikainen jatkaa.

Suomen Paralympiakomitea & maailman arvokkain pelipaita

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista paraurheilua ja soveltavaa liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Paralympiakomitea jäi tälle vuodelle ilman tärkeää valtion kahden miljoonan euron tukea, joka jäi saamatta inhimillisen virheen vuoksi hakemuksen myöhästyttyä vuorokaudella. Lain yksiselitteisyyden vuoksi tukea ei ollut mahdollista tämän vuoksi myöntää.

Pelipaita symboloi vammaiselle nuorelle mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Hänelle se on maailman arvokkain pelipaita.

Hyväntekeväisyys on tapamme toimia

Hyväntekeväisyyys on kautta yrityksemme historian ollut merkittävässä roolissa. Olemme lahjoittaneet niin nuorten urheiluun, syöpätutkimukseen kuin luonnonsuojeluunkin.

“Meille on etuoikeus ja kunnia olla mukana tukemassa Suomen Paralympiakomiteaa. Juuri tällaiset hyväntekeväisyysprojektit ovat osa Ticketmasterin DNA:ta,” sanoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

”Yrityksemme juuret ovat syvällä Suomen historiassa ja hyväntekeväisyydessä. Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun 1945, ja tuolloin perimmäinen tarkoituksemme oli hyväntekeväisyys. Olemme säilyttäneet arvokkaan tarkoituksen myös Ticketmasterina, ja hyväntekeväisyys on vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme,” Lehtoranta jatkaa.


www.paralympia.fi
www.hifkfotboll.fi