Ticketmasterin kesäkampanja inspiroi lipunostajia suuntaamaan katseet kohti kesän tapahtumatarjontaa. Vuosittainen festarioppaamme on jälleen valmis auttamaan faneja löytämään kesän parhaat tapahtumat.

Ticketmasterin kesäkampanja 2023 - festivaalit

Kesäkampanja inspiroi faneja

Festivaalikampanjan tavoitteena on inspiroida faneja ja tehdä kesämenojen löytämisestä helppoa. Festivaalisivulta löytyvät kaikki Ticketmasterilla myynnissä olevat festivaalit popista rockiin ja metallista elektroniseen musiikkiin.

Tuotamme huhtikuusta alkaen inspiroivaa ja informoivaa orgaanista sisältöä, jotta fanit löytävät parhaat festivaalit niin hakukoneissa, somessa kuin sähköpostissakin.
Kampanjasivua markkinoidaan Ticketmasterin kanavilla, jotka sisältävät verkkokaupan bannerimainonnan, uutiskirjeet, somekanavat ja blogin. Lisäksi panostamme festarioppaan maksettuun mainontaan Metan kanavilla.

Tutustu kampanjasivuun täällä.

Myy enemmän lippuja kanssamme

Festivaalikampanja on vain yksi niistä eduista, joita saat Ticketmasterin tapahtumajärjestäjäasiakkaana. Tiesitkö, että asiakkaanamme tapahtumasi on automaattisesti mukana Google Ads -kampanjoissamme, laajassa affiliate-verkostossamme sekä markkinoinnin automaatiossamme?

Datamme, brändimme ja kanaviemme avulla myyt enemmän lippuja! Lue lisää tapahtuman markkinoinnista täältä. Markkinoinnin lisätiedot osoitteesta [email protected].


Haluatko myydä lippuja kanssamme? Ota yhteyttä.