Olemme sopineet pitkästä ja innostavasta yhteistyöstä yhdessä Superpesis Oy:n kanssa. Ticketmaster Suomi toimii Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina.

Kehitämme yhdessä Superpesiksen digitaalista asiakaskokemusta lipunmyynnin ja kausikorttien saralla. Tuotamme Superpesiksen käyttöön kausikorttiapplikaation, joka mahdollistaa pesisfaneille sujuvan kausikorttikokemuksen.

Hienoa päästä yhdessä Ticketmasterin kanssa kehittämään pesisyleisölle sujuvia ja monipuolisia lippupalveluita. Yhteistyön avulla pystymme nousemaan uudelle tasolle palveluissa, joista on varmasti hyötyä niin lipunostajille kuin seuroillekin,

kertoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

Superpesis yhtenäistää asiakaskokemusta

Sovellus yhtenäistää Superpesiksen asiakaskokemusta, datan käsittelyä sekä brändiä. Sovellus toimii Superpesikselle myös markkinointialustana. Yhtenäistetty lipunmyyntidatan keruu ja analysointi mahdollistaa Superpesiksen palveluiden kehityksen niin ennakkolipunmyynnissä kuin ottelutapahtumissa.

Niin ikään keskitetty ottelulipunmyynti yhtenäistää sarjan brändiä ja tuo joukkuiden lipunmyynnin löydettävyyden uudelle tasolle. Mukana lipunmyyntikumppanuudessa kaudesta 2023 alkaen ovat Sotkamon Jymy, Joensuun Maila, Seinäjoen Jymyjussit, Koskenkorvan Urheilijat, Pattijoen Urheilijat, Kempeleen Kiri sekä Alajärven Ankkurit. Myös vuosittain järjestettävän Itä-Länsi -pesäpallotapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterilla.

Olemme todella vaikuttuneita lajin suosiosta ja potentiaalista nousta vieläkin korkeammalle tasolle lähitulevaisuudessa kaiken kansan suosikkilajina,

Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta sanoo.

Odotamme innoissamme kauden 2023 starttia Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina. Tulevan 5-vuotiskauden aikana tulemme panostamme lipunmyyntikumppanuuden myötä Superpesiksen digitalisointiin. Kehitämme  Superpesikselle moderneja digitaalisia palveluita mahdollistaen ottelutapahtumien tarjonnan ja sujuvuuden parantamisen kokonaisvaltaiseksi elämykseksi,

Lehtoranta jatkaa.
Superpesis & Ticketmaster 2023

Pesäpallo kasvattaa suosiotaan kotimaisella urheilukentällä

Suomen kansallislaji pesäpallo on kotimaisella urheilukentällä suosittu ja arvostettu laji. Superpesis on Suomen korkein pesäpallon sarjataso, jota pelataan yhteensä 20 paikkakunnalla. Miesten sarjassa pelaa 13 joukkuetta ja naisten sarjassa 12 joukkuetta.

Superpesiksen kausi ottaa varaslähdön 22.‒23.4.2023 Fuengirolassa. Kausi käynnistyy hallitsevan Suomen mestarin Vimpelin Vedon kohdatessa sarjanousija Alajärven Ankkurit kotimaassa äitienpäiväviikolla 11.5.2023. Naisten Superpesiskausi käynnistyy 13.5.

Superpesiksen kausikorttimyynti käynnistyy Ticketmasterin verkkokaupassa keväällä 2023. Verkkokaupassa myydyt kausikortit siirretään sovellukseen ennen kauden alkua. Kortit ovat käytettävissä sovelluksessa kauden alkaessa.

www.superpesis.fi


Haluatko myydä lippuja kanssamme? Ota yhteyttä.