Suomi emännöi lähes seitsemän vuoden tauon jälkeen ringeten MM-kilpailuja, kun sekä naisten että nuorten ringeten maailmanmestaruudet ratkotaan 31.10.–6.11.2022 saman katon alla Espoon Metro Areenalla. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut ringeten MM-kisojen suojelijaksi.

Suomen Ringetteliitto odottaa naisten finaaliotteluihin loppuunmyytyjä katsomoita. Suomen U21-nuoret lähtevät haastamaan edelliset kolme mestaruutta voittaneen Kanadan, kun taas Suomen naiset jahtaavat jo historiallista kymmenettä maailmanmestaruuttaan. Seitsemistä edellisistä kisoista ringettenaiset ovatkin palanneet kultaiset mitalit kaulassaan.

Ne, jotka ovat nähneet suomalaista huippuringetteä pelattavan, tietävät, että edessä on häikäisevä urheilukokemus. Haluamme tarjota tämän mahdollisuuden koko suomalaiselle urheilukansalle. Järjestämällä kaikkien aikojen suurimman ringettetapahtuman osoitamme arvostuksemme huippupelaajiemme ainoalaatuisille saavutuksille,

Suomen Ringetteliiton puheenjohtaja Markku Koli kertoo.

Edelliset ringeten MM-kilpailut pelattiin Kanadan Burnabyssa vuonna 2019. Suomi on emännöinyt maailmanmestaruuskilpailuja edellisen kerran Helsingissä vuosien 2015-2016 vaihteessa.

Ticketmaster ja Suomen Ringetteliitto lipunvälityksen yhteistyössä

Ticketmaster on ylpeä saadessaan olla Suomen Ringetteliiton ja ringeten MM-kilpailujen virallinen lipunvälityskumppani. Yhteistyö kattaa yksinoikeuden syksyn ringeten MM-kisojen kaikkiin tapahtumalippuihin.

Ticketmaster tukee MM-kisojen digitaalista asiakaspolkua ja tuo kisojen käyttöön kattavat teknologia- ja markkinointiratkaisut.

Nähdään Espoossa!