Kuva: Mika Pollari

Finlandia-talo ja Ticketmaster Suomi ovat sopineet tapahtumien lipunmyyntiyhteistyön aloittamisesta vuonna 2022. Odotamme innolla upeita ja unohtumattomia tapahtumia Pikku-Finlandiassa Töölönlahden rannalla!

Helsingin marmorisen maamerkin Finlandia-talon siirtyessä perusparannukseen Finlandia-talo jatkaa toimintaansa Pikku-Finlandiassa.

Keskelle kauneinta Helsinkiä on rakentunut Pikku-Finlandia, upouusi ja uniikki paviljonkimainen elämysten keskus. Tämä vertaansa vailla oleva puurakenteinen kokous-, juhla- ja tapahtumapaikka avaa ovensa maaliskuun 2022 alussa.

Palvelultaan ja tarjoiluiltaan Pikku-Finlandia on huippuluokkaa. Se kutsuu kokemaan elämyksiä, virittämään luovuuden ja tunnelman uudelle tasolle ja ammentamaan inspiraatiota ympäröivästä Töölönlahden luonnosta.

Kokouksiin, juhliin ja liveklubi-iltoihin erinomaisesti soveltuva rakennus kahviloineen ja terasseineen on kooltaan lähes 2000 m2, skaalautuen jopa 1000 hengen tapahtumiin.

Luonnoskuva Pikku-Finlandian livetapahtumasta
Luonnoskuva Pikku-Finlandian livetapahtumasta. Kuva: Torvinen, Hirvonen ja Järvelä / Pikku-Finlandia Studio

Kierrätettävistä materiaaleista Aalto-yliopiston kanssa yhteistyössä rakennettu arkkitehtoninen helmi Pikku-Finlandia jakautuu neljään tapahtumatilaan, kahvilaan, kabinettiin sekä aulatilaan. Tilat ovat yhdisteltävissä tapahtumien vaatimusten mukaisesti.

”Kiinnostus Pikku-Finlandiaa kohtaan on ollut valtavaa. Toista tällaista tapahtumapaikkaa merinäkymin ei Helsingissä ole, ja asiakkaamme ovatkin sen jo oivaltaneet. Erityisesti juhlat, konsertit, klubi-illat ja muut musiikkitapahtumat täyttävät nyt vauhdilla Pikku-Finlandian kalenteria”,

toteaa Finlandia-talon markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Sauramaa.

”Monet tapahtumat laajenevat myös Töölönlahden rannan terassille ja ulos puistoon. Vuoden alussa Ticketmasterin kanssa alkanut yhteistyö sekä konseptoinnin ja lipunmyynnin uudet ideat tukevat monipuolisen tapahtumakeskuksen toimintaa ja nostavat Pikku-Finlandian tapahtumamahdollisuudet aivan uudelle tasolle. Finlandia Café&Winen vieraanvaraisuus, nimikkotuotteet sekä Töölönlahdelle avautuvat ennennäkemättömät terassinäkymät luovat viimeisen silauksen kokonaisvaltaiselle Pikku-Finlandia elämykselle”,

summaa Minna Sauramaa.

Lue lisää