Musiikkifanit voivat nyt löytää lempiartistiensa lippuja Ticketmatcher Minin avulla. Ticketmatcher ehdottaa fanille tapahtumia perustuen heidän suosikkigenreihinsä. Fanit voivat ”swaippailla” tapahtumia oikealle ja vasemmalle, tallentaa suosikki keikat ja kutsua mukaan ystäviään lähettämällä Snapin tai chat-viestin.

Tapahtumia voi löytää myös avaamalla Snap Mapin, Snapchatin karttatoiminnon, joka ehdottaa fanille tapahtumia sijainnin perusteella. Ticketmasterin Snap Map Layer on ensimmäinen yhteistyössä toteutettu karttatoiminnon Layer.

”Ticketmaster rakentaa yhteistyökumppanuuksia ja kehittää tuoteratkaisuja, jotka tuovat asiakkaidemme livetapahtumat kaikkein sitoutuneimpien fanien ja potentiaalisimpien lipunostajien saataville”,

kertoo Ticketmasterin Dan Armstrong, EVP of Distributed Commerce

”Yhteistyö Snapin kanssa mahdollistaa Ticketmasterin vankan sitoutumisen uuden sukupolven tapahtumakävijöihin. Tapahtuman löytäminen Snap Mapista ja sen jakaminen Ticketmatcher Minillä ystäville tarjoaa meille aivan uuden tavan tukea artisteja, tapahtumajärjestäjiä ja -paikkoja, ja yhdistää niitä tähän tärkeään demografiseen ryhmään. Livetapahtumat ovat luontaisesti sosiaalisia, ja tällä yhteistyökumppanuudella voimme sisällyttää sosiaalisen yhteyden koko ostoprosessiin – aina tapahtuman löytämisestä lippujen ostoon ja livetapahtuman kokemiseen.”

Lue lisää